PBF - Ścigając samego siebie

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 14 sierpnia 2014, 19:02

- I granaty... Dużo granatów... - dodał Chudzielec, któremu po akcji w Primm wyraźnie wzrosła pewność siebie: - w rzucaniu granatów nie ma lepszych ode mnie. Proszę spytać kapitana (techniczny: tu wstaw nazwisko)w Primm, to potwierdzi jak rozwaliłem całą bandę kajdaniarzy

Dumny z ze swojego niemal samobójczego osiągnięcia doał jeszcze do dziewczyny: - A ty kochana jak przyjdzie do jakiejś awantury to trzymaj się blisko mnie. Przy mnie nie zginesz. Było z nami takich dwóch, nie posłuchali mnie i jednemu łeb snajper uwalił, a pastorek sobie lekko dupke opalił, no my zresztą też, ale to nie nasza wina, absolutnie nie nasza. A tak w ogóle to zapomniałem się przedstawić. Jestem Bart Simpson, ale znajomi nazywają mnie "Samurajem Wojny" a kobiety najlepszym kochankiem na wschód od San Francisco. - Chudzielec wybrał "najpiękniejszy" ze swoich uśmiechów, taki, który oczywiście zdradzał jego wybrakowane lub nadpsute uzębienie i spróbował pocałować damę kurtuazyjnie w rękę. [offtopic]Kargan nie bierz zalotów Simpsonów na poważnie;) żeby mi Chudzilec wykastrowany nie skonczył.[/offtopic]

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 14 sierpnia 2014, 19:10

Jestem John Flanagan, miło mi poznać, żadnej osoby duchownej wśród was nie ma?
Fakt, Simpson z granatami robi demolkę. Znaczy możemy być bezpieczni, ale granaty damy mu tuż przed jakąś akcją nie wcześniej, bo gotów zawleczkę wyciągnąć z nudów.
I strasznie bywa romantyczny, nawet czasem na śpiewanie go zbiera.

Czyli patrol nas podrzuci, a potem 10 mil z buta tak, wyruszamy po śniadaniu?

Procjon
Reactions:

Post autor: Procjon » 14 sierpnia 2014, 19:24

Keth - jak dobrze Neil zna Sue i Jima?

Awatar użytkownika
Kargan
Reactions:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 7 times

Post autor: Kargan » 14 sierpnia 2014, 20:08

- Trzymaj ręce przy sobie "najlepszy kochanku" - warknęła Sue cofając dłoń i opierając ją znacząco na rękojeści
Ka-Bar'a tkwiącego w przymocowanej do zgrabnego uda skórzanej pochwie - albo stracisz istotne dla bycia kochankiem atrybuty...

W chwilach gniewu niebieskie oko Sue zdawało się promieniować arktycznym chłodem co w połączeniu z ustami wykrzywionymi w złośliwym
uśmiechu sugerowało nadchodzące kłopoty...
Wciąż muskając delikatnie rękojeść noża spojrzała na Flanagan'a i skinęła mu głową w bezgłośnym powitaniu.

[offtopic]No offence Chudzielcu, ale nie jestem zainteresowana :P[/offtopic]

Obrazek

To gdyby ktoś nie wiedział jak wygląda mój Ka-Bar :)

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 14 sierpnia 2014, 21:34

Procjon napisał(a):
Keth - jak dobrze Neil zna Sue i Jima?
Zna ich jak łyse konie!

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 15 sierpnia 2014, 10:25

- N...n...nnno dobra... Po co się t...t...tak od razu u osić? - z wyrzutem w głosie odparł Simpson: - P...p...przecież mamy r...r...razem podróżować. Miły Chciałem być Kochana.

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt: