Charleston by Night - techniczny
-
Frater_Terry
- Reactions:
Przepraszam za dziwności ostatnie. Wynika to z tego, ze w tygodniu chodzę mocno przemęczony. Jednak z dnia na dzien coraz lepiej to znoszę i nim alergicy kichac przestaną będę czynny normalnie już.
Dodać również muszę, ze wydażenia które sprowokowalem wymknely sie spod kontroli, ale ich owoce zachwycają mnie jako czytelnika.
A, i jeszcze znaczki. Nie dostajecie ode m,ie żadnych, bo od jakiegoś czasu działam wyłącznie z telefonu. A na telefonie nie widzę tych ikonek.
Dodać również muszę, ze wydażenia które sprowokowalem wymknely sie spod kontroli, ale ich owoce zachwycają mnie jako czytelnika.
A, i jeszcze znaczki. Nie dostajecie ode m,ie żadnych, bo od jakiegoś czasu działam wyłącznie z telefonu. A na telefonie nie widzę tych ikonek.
Krótko i węzłowato: chciałem jedynie napisać, iż cała ta scena w Elizjum i sposób, w jaki Lighstorm zarysowujesz perspektywę historyczną, szalenie mi się podoba. Wprowadzenie Goratrixa uważam za arcyciekawy sposób. A to co mówi w scenie dialogu z Horacym jest naprawdę strzałem w dziesiątkę. Świetny wpis. Oby więcej takich. 
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
Frater_Terry
- Reactions:
[/center]