Przedstaw się
Witamy
Zapraszamy do zapoznania się z treściami, masz sporą bazę przyjemnego tekstu do nadrobienia.
Oczywiście zachęcam też do sesji PBF. Sam zacząłem niedawno grać w tej formie i świetnie się przy tym bawię.
Oczywiście zachęcam też do sesji PBF. Sam zacząłem niedawno grać w tej formie i świetnie się przy tym bawię.
Malauk winien mie? opisan? w bestiariuszu cech? specjaln?- Malauckie szcz??cie.
Opis- masz szcz??cie, jeste? Malaukiem.
Opis- masz szcz??cie, jeste? Malaukiem.
-
damianxaron
- Reactions:
Trochę spóźnione witam. Pewnie nie zgadniecie ale nazywam się Damian. Rocznik wprawdzie dość młody (1998) ale kiedyś trzeba zacząć. Moje próby rozpoczęcia gier w realu spełzły na niczym (dobry miesiąc namawiania i nic
) więc postanowiłem trochę się pobawić w PBF'ach. Mój niski wiek postaram się wyrównać elokwencją aczkolwiek czasem mi może zabraknąć tego dorosłego podejścia.
Lepiej późno niż później 
Darek, rocznik 77 (jak wielu innych tutaj), przygodę z rpg zacząłem od Oka Yrhadesa (pierwsza gra lub od MiM nr 3 - bo to był pierwszy zakup). przez wiele lat w real grupie Macieja78 (dopóki los nie rozrzucił nas po całej Europie). Zarówno gracz jak i MG. W KC raczej okazyjnie grałem i to ładnych parę lat temu ostatni raz. Systemów cały przekrój: młotek, Star Wars d6, Star Wars d20, D&D edycje 2-4 (rok temu udało mi się dostać podręcznik do 1 edycji ale nie udało mi się jeszcze zagrać
) Shadowrun , L5K, Earthdawn, Wampir, inne okazjonalnie. Od kilku lat bardziej aktywnie zajmuje się bitewniakmi zwłaszcza w świecie IK. Obecnie mieszkam w samy środku angielskiego parku narodowego New Forest, około 1 mili od miejsca gdzie nagrywają Top Gear 
Darek, rocznik 77 (jak wielu innych tutaj), przygodę z rpg zacząłem od Oka Yrhadesa (pierwsza gra lub od MiM nr 3 - bo to był pierwszy zakup). przez wiele lat w real grupie Macieja78 (dopóki los nie rozrzucił nas po całej Europie). Zarówno gracz jak i MG. W KC raczej okazyjnie grałem i to ładnych parę lat temu ostatni raz. Systemów cały przekrój: młotek, Star Wars d6, Star Wars d20, D&D edycje 2-4 (rok temu udało mi się dostać podręcznik do 1 edycji ale nie udało mi się jeszcze zagrać