Spotkanie forumowiczów przy kostkach
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
No i dla mnie klops. Śniegu napadało i nawierzchnia jest zmrożona. Niestety nie piszę się na 490 km jazdy po śniegu. Za daleko dla mnie na takie warunki. Nawet nad morze mam 350 km...
Dodatkowo w sobotę ma mocno padać i wraca pono mróz. Szkoda.
Bardzo mi przykro zlotowicze, wszak sam to organizowałem. Niestety powiew zimy wszystko spier...
Jeszcze raz przepraszam i życzę udanego zlotu.
);(
Dodatkowo w sobotę ma mocno padać i wraca pono mróz. Szkoda.
Bardzo mi przykro zlotowicze, wszak sam to organizowałem. Niestety powiew zimy wszystko spier...
Jeszcze raz przepraszam i życzę udanego zlotu.
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Nie, mówię zupełnie poważnie. Pogoda jest wybitnie gówniana a ja mam cholernie daleko. Pogoda mnie pokonała, trzeba było to kurde umówić na wiosnę...
Jak już nie ma śniegu i takich niespodzianek.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2011, 09:57 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
Sam zaplanowałeś taki termin wiedząc że to wciąż zima i śnieg może spaść.
Tak na dobrą sprawę to można w takim razie to odwołać. Nie będzie organizatora i zwycięzcy konkursu, który miał otrzymać nagrodę.
Do dupy taki Kon, w takiej sytuacji zastanawiam się czy jechać.
Tak na dobrą sprawę to można w takim razie to odwołać. Nie będzie organizatora i zwycięzcy konkursu, który miał otrzymać nagrodę.
Do dupy taki Kon, w takiej sytuacji zastanawiam się czy jechać.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
w Łodzi ledwo co popadało śniegu. Drogi niemal czyste.
Wiadomość doklejona:
właśnie, mam nadzieję, ze nie będzie problemu ze skończeniem postaci dzisiaj? Hipotekę biorę i jeżdżenie+szukanie papierów w odmętach aktualnego mieszkania skutecznie zajęły mi ostatnie kilka dni i nocy. Wiem wiem trzeba było skończyć postać wcześniej, ale jakoś tak wyszło:/
Wiadomość doklejona:
właśnie, mam nadzieję, ze nie będzie problemu ze skończeniem postaci dzisiaj? Hipotekę biorę i jeżdżenie+szukanie papierów w odmętach aktualnego mieszkania skutecznie zajęły mi ostatnie kilka dni i nocy. Wiem wiem trzeba było skończyć postać wcześniej, ale jakoś tak wyszło:/
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2011, 15:20 przez Manius, łącznie zmieniany 1 raz.