pisze się nadal - tutaj bycie Fixerem, to jak Bóg
Nabory do sesji PBF
-
Nanatar
- Reactions:
- Has thanked: 155 times
- Been thanked: 116 times
Na poważnie, jeśli będą wolne miejsca chętnie dołączę. Tylko nie wiem co zmieniło się w CP przez ostatnie dwadzieścia lat. Mam w domu jakiś papierowy podręcznik z poprzedniego tysiąclecia.
Jakieś zmiany w zasadach? Jaki będzie rok w grze? Jaka technologia? jakie można wybrać role.
Dotarło do mnie, że mogę nie poradzić sobie z dwoma płciami w jednym ciele. Pomysł jest taki, że byłby to striptizer, androgyniczny młodzieniec, odgrywający na scenie i czasem też w życiu role męskie i kobiece (do czasu, aż się nie rozbierze) (bez drag queen), alimenty mogą zostać, ale takie normalne warszawskie, patyczaki może hodować. Rola właściwie dowolna.
Jakieś zmiany w zasadach? Jaki będzie rok w grze? Jaka technologia? jakie można wybrać role.
Dotarło do mnie, że mogę nie poradzić sobie z dwoma płciami w jednym ciele. Pomysł jest taki, że byłby to striptizer, androgyniczny młodzieniec, odgrywający na scenie i czasem też w życiu role męskie i kobiece (do czasu, aż się nie rozbierze) (bez drag queen), alimenty mogą zostać, ale takie normalne warszawskie, patyczaki może hodować. Rola właściwie dowolna.
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Będzie opóźnienie, prolog nie w ten poniedziałek lecz nie wcześniej niż w następny. Mam kupę roboty i już nosem się podpieram. Wyrzucam tylko rzeczy najważniejsze, prolog nie może być na odwal, musi taki, no ten... sami wiecie.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Re: Nabory do sesji PBF
Drodzy gracze, chciałbym się podzielić z Wami pewną decyzją. Jeszcze przed przeniesieniem nas na nowe forum rozmyślałem nad dalszą przyszłością PBF-ów na kryształowym portalu. Potem zapoznałem się z listą zastrzeżeń i sugestii wysłanych mi przez kilku potencjalnych nowych graczy, którzy bardzo szybko zrezygnowali z wspólnej zabawy na rzecz sesji prowadzonych na Lastinn.info. Ich argumenty przekonały mnie po tym jak przez kilka dni przyglądałem się konstrukcji Lastinn jako platformy przeznaczonej tylko i wyłącznie do gry w PBF. Potem potrzebowałem jeszcze kilku dni na podjęcie ostatecznej decyzji.
Prawda jest taka, że dział PBF na naszym portalu jest nieuchronnie skazany na wymarcie. Ekipa Sigila najpewniej nie wróci już do gry, tak przynajmniej wynika z kilku informacji, które dostałem. Reszta graczy sukcesywnie się wykrusza. Zmiany techniczne wdrożone przez Bazyla - oczywiście niezbędne i nie podlegające żadnemu kwestionowaniu - tylko przesądzi
Prawda jest taka, że dział PBF na naszym portalu jest nieuchronnie skazany na wymarcie. Ekipa Sigila najpewniej nie wróci już do gry, tak przynajmniej wynika z kilku informacji, które dostałem. Reszta graczy sukcesywnie się wykrusza. Zmiany techniczne wdrożone przez Bazyla - oczywiście niezbędne i nie podlegające żadnemu kwestionowaniu - tylko przesądzi