A do mnie nowy Bladerunner nie trafił. Mielizny logiczne, przerysowane postacie, szczególnie te złe, absurdalnie głupie ostatnie 15 minut, niezniszczalny K (pobity przez Nexusa 8, przebity zbrojeniowym drutem, uczestnik dwóch wybuchów w bezpośredniej odległości, skopany przez innego androida, postrzelony...), wspomniana łopatologia ...
Ale za to dostajemy kilka naprawdę świetnych ujęć. I taką w miarę muzykę.
Ciekawe filmy
-
Kargan
- Reactions:
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 7 times
O to japońskie wygląda fajnie !!! To ma się dopiero ukazać w kinach czy już było ? 
]|[ Innocence Proves Nothing ]|[
Medea Trix: WS 28, BS 44, S 32, T 29, AG 41, INT 29, PER 40, WP 32, FEL 33 (12 wounds, 2 fate points)
Erias Kantar (Black Templar Marine): WS 53, BS 37, S 40, T 42, AG 51, INT 45, PER 45, WP 46, FEL 40 (23 wounds,4 fate points)
Medea Trix: WS 28, BS 44, S 32, T 29, AG 41, INT 29, PER 40, WP 32, FEL 33 (12 wounds, 2 fate points)
Erias Kantar (Black Templar Marine): WS 53, BS 37, S 40, T 42, AG 51, INT 45, PER 45, WP 46, FEL 40 (23 wounds,4 fate points)
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
[offtopic]Mnie takie spostrzeżenie naszło, że w ciągu ostatnich 4-5 lat było ze dwie sesje na której moja postac się biła. A kiedyś...
[/offtopic]
Oglądam Balde runnera wczoraj całe 35minut mi się udało, dzisiaj przy sprzyjających wiatrach obejrzę ponad pół. Dziwny tryb oglądania bo czasu na wszystko mało. Ale z drugiej strony daje sposobność by pomyśleć nad filmem, który sam biegnie niespiesznie. Przybijająca jest samotność w tym dziele dotyczącym przyszłości, oraz wszędobylska degradacja środowiska.

Oglądam Balde runnera wczoraj całe 35minut mi się udało, dzisiaj przy sprzyjających wiatrach obejrzę ponad pół. Dziwny tryb oglądania bo czasu na wszystko mało. Ale z drugiej strony daje sposobność by pomyśleć nad filmem, który sam biegnie niespiesznie. Przybijająca jest samotność w tym dziele dotyczącym przyszłości, oraz wszędobylska degradacja środowiska.