Postów w technicznym jest więcej ponieważ, te w fabularce sa zwaliste pod względem ilości tekstu.
Co do Degenesis to świetna robota i brawa dla Ketha. Świat nabrał dla mnie rumieńców i kształtu. Myślę że nie byłoby to możliwe bez kapitalnych opisów. Dużą swobodę dawal prolog orzed sesją właściwą. Można było nadać postaciom jszrakt i wydobyć charakter. Bardzo swoboda pasująca mi forma.
Czekam na cześć dalszą, na przygodę systemową. Zdaję sobie sprawę, że tam będzie już nieco inaczej. Zobaczymy co też przygotowali twórcy Degenesis.
Też slowo jeszcze o postaciach graczy. Świetne aranżacje i posty. Naprawdę z przyjemnością się to czyta; jak się wraxa styrany po pracy. Bardzo odstresowujace i dobrze zageane. Gratuluję. :/uklon
PBF - In thy blood - techniczny
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Taka moja obawa odnośnie ostatniego wpisu - Nathan Barthez może nie być zainteresowany nowymi kandydatami do ochrony, ponieważ przywiózł ze sobą z Tulonu tuzin doświadczonych, zaufanych i opłaconych z góry najemników: nie ma zatem powodu, by szukać dla nich zmienników.
I jeśli mogę coś dodać - oczywistymi opcjami do zabrania wydają mi się kapitan Perrault i trzej sierżanci Sangów, trzej myśliwi (Bastien Koszala i dwaj bracia-bliźniacy), kucharz oraz kilku tulońskich najemników. Kogoś pominąłem?
I jeśli mogę coś dodać - oczywistymi opcjami do zabrania wydają mi się kapitan Perrault i trzej sierżanci Sangów, trzej myśliwi (Bastien Koszala i dwaj bracia-bliźniacy), kucharz oraz kilku tulońskich najemników. Kogoś pominąłem?