Mój koncept na tę postać to taka trochę starsza Arya Stark. Urodziła się dziewczyną a zawsze chciała być facetem. Nie kręcą ją flirty z mężczyznami, szydełkowanie i machanie wachlarzem na jakimś balu. Za to kręciło ja zawsze uciekanie z lekcji dobrych manier i włóczenie się w okolicy sali treningowej, nauka szermierki czy strzelania, zwiedzanie zbrojowni, zabawa tajemniczymi artefaktami. Oczywiście nie wychowała się w stajni i nie ma manier praczki czy kucharki, ale pewne nostalgie i tęsknoty pozostały. Siłę Rodu należy budować według niej przez zdobywanie nowych rynków, odkrywanie nowych artefaktów czy zapomnianej wiedzy a nie dzięki byciu klaczą rozpłodową... krótko mówiąc ona uważa, że to jej brat powinien być babą (pomijając posiadanie kutasa to jest).
Stąd takie a nie inne statsy i taki a nie inny wybór Conceptu... oczywiście wciąż czekam na potwierdzenie Ketha, że to mu pasuje do scenariusza
p.s. jeszcze pytanko techniczne - SANG PREREQUISITE: BOD+Toughness 6, AGI+Projectiles 6
Powyższe oznacza, że musimy spełnić oba warunki by zostać Sang'iem ? Cały ten koncept budowania postaci trochę się mi gryzie z rolami w scenariuszu. No bo tak na logikę jak się ma taki opis:
1 - BAISSE
PREREQUISITE: -
EFFECT: Not long ago, a Veine introduced him into the Clan. He will perform menial tasks until the Ventricules have gauged his worth. Otherwise, he will join the legion.
do faktu, że jesteśmy dziedzicami głowy Klanu ?
Edyta 8art: Tak musisz spelnic wszystkie warunki jakie sa wymienione przy opisie zeby wskocxyc na range
.
[/center]
[/center]
[/center]