Z góry zaznaczę, że nie trzymam się ślepo reguły odsprzedaży łupów za 50% ich oryginalnej wartości. W Ostrogarze jest taki popyt na wszelakie dobra, że zawsze znajdzie się ktoś, kto da dobrą cenę za podstawowe dobra. Za metalizowaną skórznię Milcarr dostanie 10 złt, po 2 złt za każdy odsprzedany sztylet, 30 srb za drewnianą pałkę. Może też zabrać Karhuanowi jego zdobyczny miecz i opylić go za 5 złt oraz zdobyczną skórznię orka (również za 10 złt). Pamiętajmy, że Ślepak ma w sakiewce 4 złt, które może dla siebie cichaczem zagarnąć albo jakoś się podzielić z kompanami. Przypominam też, że jeśli Ketras zaliczy test na INTx3, zorientuje się, że Milcarr kręci jakieś lody na boki i zażąda datku do skarbczyka kultu!
Sprawdziłem też oferty szkoleń na POZ 1 dla zabójcy, wszystkie w wykonaniu podstarzałych zbirów z Chłopskiego Krocza i z racji niskiego poziomu skupiające się na technikach szlachtowania drobiu (nie myślałeś chyba, że awans na POZ 1 wiąże się z ćwiczeniami zabijania na rozumnych istotach?). Wykonałem serię rzutów ze względu na wiele ofert trenerów, wygenerowałem kurs trzydniowy za 30 złt.
Sprawdziłem też oferty szkoleń na POZ 1 dla zabójcy, wszystkie w wykonaniu podstarzałych zbirów z Chłopskiego Krocza i z racji niskiego poziomu skupiające się na technikach szlachtowania drobiu (nie myślałeś chyba, że awans na POZ 1 wiąże się z ćwiczeniami zabijania na rozumnych istotach?). Wykonałem serię rzutów ze względu na wiele ofert trenerów, wygenerowałem kurs trzydniowy za 30 złt.