Suriel napisał(a):
Faktycznie zapomniałem ze par 0 wychodzi z boku. Wersja druga jest bardziej czytelna. To nie jest przypadkiem polski program? Była taka strona do robienia paragrafowek i tam był.
Wykorzystany przeze mnie generator grafów pochodzi strony
http://visjs.org/. To biblioteka javascriptowa udostępniona na licencji MIT. Nie jest to polska strona, możesz pobrać skrypt
i wygenerować jaki tam chcesz graf.
I ten skrypt prawdopodobnie został wykorzystany przez stronę, o której wspominasz.
Wyłączyłem ze do ukończenia tej paragrafowki potrzeba minimum 16 paragrafow. Co znaczy ze na 100 istniejacych 84 to tresc poboczna?
Hmm nie rozumiem o co Ci chodzi.
ALE podejrzewam że o statystykę:
Paragrafówka Sladum składa się dokładnie z 81 paragrafów - kilka numerów zgubiłem podczas implementacji - z tego też powodu
ostatni numerowany paragraf ma numer 88 (paragraf ten zawiera opis zasad gry).
Z czego do najszybszego przejścia wystarczy coś koło 16 paragrafów, a reszta jest dodatkiem.
Samych paragrafów interaktywnych jest: z walką 8, z testami 14, z pułapkami 3 + kilka, w których samo otworzenie paragrafu zmienia stan wyjść w innych paragrafach.
Paragrafówka
Wojownik Autostrady to ponad 400 paragrafów (bodaj 410 - nie mam pod ręką) z czego ok. 100 paragrafów to paragrafy interaktywne, gdzie dochodzi do akcji nie związanej ze czytaniem, ale z walką lub testami cech.