Pozdrowienia.
Slow kilka o sobie: kiedys nalogowy erpegowiec, glownie w CP2020, ale zaczynalem wlasnie od MiMowych KC. Nie gralem/prowadzilem od niepamietnych czasow, ale sentyment pozostal.
Nalogowy czytacz, glownie fantastyki,ale nie pogardze dobrym reportarzem, kryminalem czy biografia.
Czasem w cos zagram (na komputerze lub bez pradu), od wielkiego dzwonu obejrze nawet jakis film.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie w ostatnim dniu roku.
Przedstaw się
Witam,
Sebastian z tej strony, 26 lat, zawodowo ratownik medyczny/kierowca.
Ogólnie z RPG-ami styczność mam od podstawówki, dotychczas przewinęły się Warhammer, Świat Mroku (Wampir, Wilkołak), D&D (nigdy więcej!) oraz DrecarE,
Poza tym sporo książek w tematyce heroic fantasy.
O PBF słyszałem kilka lat temu, ale szczerze mówiąc na słyszeniu się skończyło. Dopiero jakiś czas temu pojawiłem się forum skuszony propozycją gry w PBF przez lightstorm'a.
Sebastian z tej strony, 26 lat, zawodowo ratownik medyczny/kierowca.
Ogólnie z RPG-ami styczność mam od podstawówki, dotychczas przewinęły się Warhammer, Świat Mroku (Wampir, Wilkołak), D&D (nigdy więcej!) oraz DrecarE,
Poza tym sporo książek w tematyce heroic fantasy.
O PBF słyszałem kilka lat temu, ale szczerze mówiąc na słyszeniu się skończyło. Dopiero jakiś czas temu pojawiłem się forum skuszony propozycją gry w PBF przez lightstorm'a.
-
mordimer00
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions: