Charleston by Night - techniczny

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Post autor: Suriel » 24 listopada 2015, 18:47

Nie pewnie dlatego że ten pejzarz jest dzienny a powinien być nocny.
Terry dobre początki, pogratulować, to znaczy jeśli chodzi o kolorystyke i uklad przestrzenny. Kontynuuj, rozwijaj się. ..
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein

Awatar użytkownika
lightstorm
Reactions:

Post autor: lightstorm » 05 grudnia 2015, 13:46

Informuję wszystkich graczy, że postać Victorii przejmuje Zin-Carla.
Rooster zrezygnowała z dalszej gry z uwagi na brak internetu i czasu.
[center]To rule in blood is to rule in truth. Ventrue Clan Motto[/center]

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Sigil » 05 grudnia 2015, 13:55

Nie powiem, żebym narzekał na tę zmianę. Cieszę się, że ktoś w końcu zaopiekuje się tą postacią, bo wydaje się ciekawa. I mam nadzieję, że wpisy związane z Victorią będą pojawiać się częściej niż ostatnio. :)
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Post autor: Suriel » 05 grudnia 2015, 14:23

Nie pozostaje zrobić nic innego jak to co robią kibice kiedy zawodnik z ich drużyny schodzi z boiska, czyli zakrzyknąć:
... dziękujemy! ... dziękujemy! ... itd.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein

Zin-Carla
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Zin-Carla » 07 grudnia 2015, 00:13

Hei, witam Was wszystkich! Bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do tej zacnej ekipy grającej na wysokim poziomie w CbN. Przeczytałam już całą przygodę i muszę przyznać jestem pod ogromnym wrażeniem waszych wpisów. Szczególnie tych łączonych, pisanych wspólnie. Nie wiem na ile będę wstanie Wam dorównać poziomem ale mam nadzieje, że będzie nam się razem dobrze grało.

I z tego miejsca chciałabym was poprosić, żeby każdy opisał mi jak ma jako swoja postać w tym momencie z Viktorią? Chciałabym lepiej poznać jej sytuacje w grupie. najlepiej na pw. z góry dzięki !
The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown

H.P. Lovecraft

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Sigil » 07 grudnia 2015, 10:44

Również witam i mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzujesz. ;)
Myślę, że pisanie jest na tyle wdzięczną formą ekspresji, iż łapie się je dość szybko i po kilku postach nie będziesz miała większego problemu by się dopasować. :)
Zresztą jakby co, chętnie służe poradą. ;)

Co do postaci Victorii to może lepiej napisać o tym w wątku technicznym? Wydaje mi się, że byłoby to ciekawsze i pomogłoby ustalić pewne relacje w drużynie. Mam wrażenie, że postać Victorii jak dotąd pozostawiła za sobą wiele niedomkniętych spraw.
Niemniej jeśli życzysz sobie PW, napiszę na PW. Na razie rzucam pomysł. Co wy na to?
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]

Zin-Carla
Reactions: