Umiesz zmotywować gracza.
Charleston by Night - techniczny
Dzięki MG. Przyznam, że całkiem sporo PD mi wpadło, ale bynajmniej nie narzekam. 
Ostatnio zmieniony 28 maja 2015, 13:38 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
Frater_Terry
- Reactions:
-
lightstorm
- Reactions:
Jako MG chciałbym abyście wypowiedzieli sie jako gracze na temat rozdanych PD. Interesuje mnie informacja zwrotna, czy wszystko jest jasne w tej kwestii i czy wiecie jakimi krytriami się kierowałem przy przyznawaniu punktów.
A może ktoś uważa, że dostał za dużo? Wasz MG pomoże z takim problemem...
A może ktoś uważa, że dostał za dużo? Wasz MG pomoże z takim problemem...
[center]To rule in blood is to rule in truth. Ventrue Clan Motto[/center]
Jak dla mnie wszystko jasne. Nie zaskoczyło mnie tu nic, ani także nic bym chyba nie zmienił...
Niemniej myślę, że dobrze zrobiłeś wklejając tutaj sceny, za które otrzymaliśmy punkty. To pozwala okreslić, w których chwilach coś nam dobrze poszło, które są warte zapamiętania i jakiego kierunku się trzymać. Więc dla mnie, jako gracza czy tez autora swojej opowieści, była to z kolei cenna informacja zwrotna.
Mam też propozycję, aby któryś z graczy, prowadzący postać z Animalizm jako Klanową, rozwinłą go sobie na 2. To by nam wiele ułatwiło jako Koterii, można by normalnie wzywać te kruki. Co wy na to?
Oczywiście, to tylko propozycja, w końcu wasze PD i wasza sprawa, co z nimi zrobicie. Ale moim zdaniem byłoby totalnie cool, gdyby ktoś z nas jednak miał tą dyscyplinę.
Niemniej myślę, że dobrze zrobiłeś wklejając tutaj sceny, za które otrzymaliśmy punkty. To pozwala okreslić, w których chwilach coś nam dobrze poszło, które są warte zapamiętania i jakiego kierunku się trzymać. Więc dla mnie, jako gracza czy tez autora swojej opowieści, była to z kolei cenna informacja zwrotna.
Mam też propozycję, aby któryś z graczy, prowadzący postać z Animalizm jako Klanową, rozwinłą go sobie na 2. To by nam wiele ułatwiło jako Koterii, można by normalnie wzywać te kruki. Co wy na to?
Oczywiście, to tylko propozycja, w końcu wasze PD i wasza sprawa, co z nimi zrobicie. Ale moim zdaniem byłoby totalnie cool, gdyby ktoś z nas jednak miał tą dyscyplinę.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Ja nie mam nic do powiedzenia c co do punktów doświadczenia. Dostaliśmy jasno i klarownie za konkretne rzeczy.
Kiedy skończycie dyskusję o PD to zapraszam z powrotem do wątku na temat postaci. Temat Horacy tym razem proponuję.
Sigil Muszę się zastanowić nad animalizmemm, jest tyle innych potrzeb
.
Kiedy skończycie dyskusję o PD to zapraszam z powrotem do wątku na temat postaci. Temat Horacy tym razem proponuję.
Sigil Muszę się zastanowić nad animalizmemm, jest tyle innych potrzeb
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
A co chcesz rozwinąc teraz? Charyzmę? Uwodzenie? 
A tak swoją drogą Horacy ma niezwykłe osiągnięcia w relacjach z Assamitami: dał raz Namtarowi w ryj i raz udało mu się go zszokować. I nadal żyje. Nieźle jak na Szczura.
Do tematu Horacego przejdę jak skończymy o tych PDkach gadać.
A tak swoją drogą Horacy ma niezwykłe osiągnięcia w relacjach z Assamitami: dał raz Namtarowi w ryj i raz udało mu się go zszokować. I nadal żyje. Nieźle jak na Szczura.
Do tematu Horacego przejdę jak skończymy o tych PDkach gadać.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2015, 12:17 przez Sigil, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Frater_Terry
- Reactions: