Charleston by Night - techniczny

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Post autor: Suriel » 19 maja 2015, 18:19

Czego ja bylem przyczyną. Zapomnialem powiadomić że dopisakem do dialogu dwa zdania no ale teraz wygląda on naprawdę elegancko ;)

Terry jakaś odpowiedź na te kilka słów skreślone przez Sigila i moją skromną osobę?
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein

Frater_Terry
Reactions:

Post autor: Frater_Terry » 19 maja 2015, 19:36

Jasne, że tak. Po prostu miałem nadzieję, że wszyscy dołączą się do dyskusji i będę mógł się odnieść do całości. I poruszyć temat kolejnej z postaci.

Tylko nic takiego się nie dzieje...

Dziś uciekł mi spory kawałek dnia i mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia. Więc jak już się ze wszystkim uporam, zedytuję tego tu posta i się grzecznie ustosunkuję.

Rellon
Reactions:

Post autor: Rellon » 21 maja 2015, 14:22

Poprawiłem post %421. Dodając stronę bestii. Towarzystwo Gangreli zawsze źle na mnie działa.

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:

Post autor: Suriel » 21 maja 2015, 14:39

Zmiana postu 423, wylagodzilem żeby mi zwierzak gęby nie oklepal bo jeszcze chciałem się nią nacieszyć.
Sklepiemy go dopiero następnym razem Namtar :P
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein

Rooster
Reactions:

Post autor: Rooster » 22 maja 2015, 01:17

Ja włączę się do dyskusji na temat naszych postaci. Też uważam, że to świetny pomysł, by wymienić poglądy i spostrzeżenia na temat naszych bohaterów. Z pewnością pozwoli to wzbogacić i ubarwić ich koncepcje, co bardzo słusznym jest. Zresztą uważam, że każda z postaci rozwija się i zmienia w trakcie gry, nabiera głębi i smaku właśnie dzięki interakcjom ze światem i innymi graczami. Nie da się wszystkiego zaplanować już na samum początku.

Jeśli o Terrego chodzi, uważam że jako postać społeczna a zarazem szalona spisuje się bardzo dobrze. Do wypowiedzi Sigila w tym temacie chyba niewiele można dodać i zgadzam się z nią w zupełności. Sama koncepcja jest spójna i przemyślana, a ideologia i poświęcenie dla Pana w wykonaniu Terrego są majstersztykiem. Nie ukrywam, że jego wypowiedzi i zachowania w większości sytuacji wywołują szczery uśmiech u wszystkich graczy, choć niekoniecznie bohaterów. Dla mnie ten humor właśnie jest przeciwwagą dla mrocznego klimatu świata wampira i przypomina, że chodzi tu właśnie o dobrą zabawę i rozwijanie siebie i swoich umiejętności, a nie tylko samej postaci.

Cóż mogę dodać więcej?
Moralne rozterki ojczulka z pewnością nie raz przysporzą nam ciekawych i inspirujących doznań.

Awatar użytkownika
Sigil
Reactions:
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Sigil » 22 maja 2015, 10:55

Ej, to ja może na drugi ray nie będę pisał tak wyczerpujących postów - bo później czytam co chwilę: "Ej, Sigil już napisał, to co sam chciałem/am i nie dodam wiele..." :P
Ewentualnie będę może się na końcu wypowiadał? lol

Ech, Suriel, nie kośmy ważnych BNów, bo będzie kasza i się niewiele dowiemy. :P
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:

Post autor: Suriel » 22 maja 2015, 15:55

Poczekamy vo Terry powie a potem ktoś następny. Ja się boję, ja nie... VVV