Terry jakaś odpowiedź na te kilka słów skreślone przez Sigila i moją skromną osobę?
Charleston by Night - techniczny
-
Suriel
- Reactions:
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 150 times
Czego ja bylem przyczyną. Zapomnialem powiadomić że dopisakem do dialogu dwa zdania no ale teraz wygląda on naprawdę elegancko 
Terry jakaś odpowiedź na te kilka słów skreślone przez Sigila i moją skromną osobę?
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein
-
Frater_Terry
- Reactions:
Jasne, że tak. Po prostu miałem nadzieję, że wszyscy dołączą się do dyskusji i będę mógł się odnieść do całości. I poruszyć temat kolejnej z postaci.
Tylko nic takiego się nie dzieje...
Dziś uciekł mi spory kawałek dnia i mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia. Więc jak już się ze wszystkim uporam, zedytuję tego tu posta i się grzecznie ustosunkuję.
Tylko nic takiego się nie dzieje...
Dziś uciekł mi spory kawałek dnia i mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia. Więc jak już się ze wszystkim uporam, zedytuję tego tu posta i się grzecznie ustosunkuję.
Ja włączę się do dyskusji na temat naszych postaci. Też uważam, że to świetny pomysł, by wymienić poglądy i spostrzeżenia na temat naszych bohaterów. Z pewnością pozwoli to wzbogacić i ubarwić ich koncepcje, co bardzo słusznym jest. Zresztą uważam, że każda z postaci rozwija się i zmienia w trakcie gry, nabiera głębi i smaku właśnie dzięki interakcjom ze światem i innymi graczami. Nie da się wszystkiego zaplanować już na samum początku.
Jeśli o Terrego chodzi, uważam że jako postać społeczna a zarazem szalona spisuje się bardzo dobrze. Do wypowiedzi Sigila w tym temacie chyba niewiele można dodać i zgadzam się z nią w zupełności. Sama koncepcja jest spójna i przemyślana, a ideologia i poświęcenie dla Pana w wykonaniu Terrego są majstersztykiem. Nie ukrywam, że jego wypowiedzi i zachowania w większości sytuacji wywołują szczery uśmiech u wszystkich graczy, choć niekoniecznie bohaterów. Dla mnie ten humor właśnie jest przeciwwagą dla mrocznego klimatu świata wampira i przypomina, że chodzi tu właśnie o dobrą zabawę i rozwijanie siebie i swoich umiejętności, a nie tylko samej postaci.
Cóż mogę dodać więcej?
Moralne rozterki ojczulka z pewnością nie raz przysporzą nam ciekawych i inspirujących doznań.
Jeśli o Terrego chodzi, uważam że jako postać społeczna a zarazem szalona spisuje się bardzo dobrze. Do wypowiedzi Sigila w tym temacie chyba niewiele można dodać i zgadzam się z nią w zupełności. Sama koncepcja jest spójna i przemyślana, a ideologia i poświęcenie dla Pana w wykonaniu Terrego są majstersztykiem. Nie ukrywam, że jego wypowiedzi i zachowania w większości sytuacji wywołują szczery uśmiech u wszystkich graczy, choć niekoniecznie bohaterów. Dla mnie ten humor właśnie jest przeciwwagą dla mrocznego klimatu świata wampira i przypomina, że chodzi tu właśnie o dobrą zabawę i rozwijanie siebie i swoich umiejętności, a nie tylko samej postaci.
Cóż mogę dodać więcej?
Moralne rozterki ojczulka z pewnością nie raz przysporzą nam ciekawych i inspirujących doznań.
Ej, to ja może na drugi ray nie będę pisał tak wyczerpujących postów - bo później czytam co chwilę: "Ej, Sigil już napisał, to co sam chciałem/am i nie dodam wiele..." 
Ewentualnie będę może się na końcu wypowiadał? lol
Ech, Suriel, nie kośmy ważnych BNów, bo będzie kasza i się niewiele dowiemy.
Ewentualnie będę może się na końcu wypowiadał? lol
Ech, Suriel, nie kośmy ważnych BNów, bo będzie kasza i się niewiele dowiemy.
[center]No beast so fierce but knows some touch of pity. But I know none, and therefore am no beast.[/center]