mersilde, złe to te, które nie są skuteczne...
Przedstaw się
Witam,
Ania, 27 lat, Na wygnaniu z Polszczy od kilku lat . Moje doświadczenia związane z RPG to tylko kilka krótkich i "bolesnych" sesji z moimi drogimi przyjaciółmi Sigil'em i Lightstorm'em :p
głównie w świecie mroku i w autorskim systemie Sigil'a.
Z wykształcenia etnolog, antropolog kultury, fotograf i arteterapeuta. Z pasji rekonstruktor Średniowiecza z długim stażem w rycerstwie. Z aktualnego zatrudnienia pani menadżer rozstawiająca leniów po kątach
Miło Was poznać.
Ania, 27 lat, Na wygnaniu z Polszczy od kilku lat . Moje doświadczenia związane z RPG to tylko kilka krótkich i "bolesnych" sesji z moimi drogimi przyjaciółmi Sigil'em i Lightstorm'em :p
Z wykształcenia etnolog, antropolog kultury, fotograf i arteterapeuta. Z pasji rekonstruktor Średniowiecza z długim stażem w rycerstwie. Z aktualnego zatrudnienia pani menadżer rozstawiająca leniów po kątach
Miło Was poznać.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2015, 00:56 przez Zin-Carla, łącznie zmieniany 1 raz.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Witaj Zin-Carla. Niewiasty są zawsze mile widziane na forum. Mam nadzieję, że rozejrzałaś się nieco po forum. Zachęcam do spróbowania sił w którymś PBF (nowe sesje są ogłaszane w wątku centrala-pbf) i zapoznania się z materiałami do mniej "bolesnych" (choć nie zawsze) systemów: KC i IK.
Tak z ciekawości, dokąd zostałaś wygnana z Polandii?
Tak z ciekawości, dokąd zostałaś wygnana z Polandii?