PBF - Znak Kobry

Awatar użytkownika
Suriel
Reactions:
Has thanked: 87 times
Been thanked: 150 times

Post autor: Suriel » 09 lutego 2015, 14:07

Zbieram Gonza jestem naprawdę duży iniesuenie fiksera to nie problem. I spadamy bo bedziemy najwolniejsi. James powinien miec wolne rece a w nich Asr zeby czyscic drige. Chlopaki musza się pozbierać sami my z Gonzem jak najszybciej i jak najdakej od wielkigo bum. Zanim polecimy wychykam się szybko sprawdzając czy aby James nie powinien oczyścić terenu orzed nami jesli nie wiadono to jednak zaryzykuję bieg z Gonzem na ramieniu. Taki już ten moj medyk jest, zabezpieczyć kumpli najpierw.
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko? Albert Einstein

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 09 lutego 2015, 14:10

Górna Marina, 3 listopada 2021, 12:25

Badass ocknął się ponownie czując silne ukłucie w ramię, po którym w jego organizmie rozlała się fala orzeźwiającego chłodu. Posadzony na podłodze starej pływalni i kilkakrotnie bezceremonialnie spoliczkowany dla dodania animuszu, młodzieniec nie miał wyjścia innego jak tylko otworzenie oczu.

W holu pływalni było pełno ludzi, w policyjnych mundurach, w kombinezonach służb medycznych oraz w pancerzach taktycznych oddziału specjalnego noszącego nazwę, którą mieszkańcy Kalifornii Północnej oglądali bardzo rzadko w granicach swego stanu. Wielkie żółte litery FBI w jednej chwili uświadomiły Tofiemu, że wpakował się w naprawdę wielkie kłopoty. Cieszący się bardzo wysoką autonomią NorthCal starał się za wszelką cenę trzymać w ryzach służby federalne, toteż pojawienie się na miejscu agentów FBI mogło oznaczać tylko jedno.

We Fresco ktoś już się zorientował, że Badass zniknął i ktoś powiadomił o tym sąd, a sędzia wysłał za młodym gangsterem list gończy i zaangażował do poszukiwań Federalne Biuro Śledcze!
Badass już się ocknął, potraktowany jakimś medykamentem wstrzykniętym w żyłę przez policyjnego paramedyka. Pierwsze wrażenia?

namakemono
Reactions:

Post autor: namakemono » 09 lutego 2015, 14:45

Jimmy zgarnia Asr i robi przejście Clarensowi taszczącemu Gonza. Na razie tyle, jestem w robocie i nie mogę się rozpisywać.

Trihikilius
Reactions:

Post autor: Trihikilius » 09 lutego 2015, 14:49

Młody solo udając wciąż otępienie omiatał ukradkowymi spojrzeniami cały hol pływalni.

- Co do chuja się tu wyrabia, film jakiś kurwa kręcą, czy co - powiedział bardziej do siebie niż do klęczącego obok niego sanitariusza zamykającego właśnie podręczną apteczkę, widząc zniesmaczoną minę mężczyzny dodał pospiesznie - Chyba Pan nie myśli, że ja tak często, ta Latynoska obiecywała, że sobie troszkę wciągniemy, a potem zrobi mi laskę i będzie fajnie, skąd mogłem wiedzieć, że babsztyl mnie naćpa trefną koką i napadnie.

Badass potarł obolałą głowę po czym postarał się wstać z zamiarem powolnego oddalenia się z okolic pływalni. Musiał sobie wszystko poukładać w całość. Jakimś niewiadomym cudem w jego umyśle tkwiła czarna dziura.

- To ja już sobie może pójdę, na prawdę proszę pana dziękuję za postawienie mnie na nogi, nie wiem jak się wam odwdzięczę, ale teraz muszę już iść, do widzenia, yhhym rozumisz tego.

Tofi obrócił się na pięcie aby niespiesznie odejść w głąb holu starając się nie rzucać nikomu w oczy. Przynajmniej taki miał plan.

Co u licha się tu kurwa stało, muszę się dowiedzieć, muszę zobaczyć co jest w pomieszczeniu basenowym, czy wujcia zgarnęły gliny, kurwa co robić.
Zobaczmy, czy potraktują Tofiego jak młodego ćpuna, czy może jednak bardziej się nim zainteresują.
Znamy siebie samego na tyle, na ile nas kto? sprawdzi?.

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Kontakt:

Post autor: Keth » 09 lutego 2015, 14:55

Zatoka Coronado, 3 listopada 2021, 12:25

Złapawszy maszynowy pistolet w ręce Vega przycisnął się do najbliższego fotela robiąc przejście taszczącemu Gonza Clarensowi. Solo sprawdził naprędce broń, z zawodowym uznaniem odnotowując w pamięci fakt zainstalowania na broni nie tylko celownika laserowego, ale i optycznego. Niewielki wyświetlacz umocowany u nasady składanej kolby emitował miniaturowe ikonki informujące o zapasie amunicji, temperaturze lufy, trybie prowadzenia ognia oraz terminie przeglądu technicznego.

W magazynku brakowało tylko jednego pocisku, zużytego zapewne na zabicie któregoś z pojmanych w starej pływalni Wodnych Szczurów.

Zdobyczny Asr-5C ustawiony był w tryb ognia pojedynczego i próbujący przestawić broń na strzelanie seriami Vega poczuł się nieco skonfundowany brakiem odpowiedniego manualnego przełącznika. Błyskawiczne oględziny broni jednoznacznie wskazywały na to, że była ona modelem smartowanym, obsługiwanym przez operatora za pomocą bezprzewodowego sprzęgu neuralnego.
Statystyki broni na szybko. Celność +2 (premia za laserowy celownik), obrażenia 2k6+3, 40 3/40 NZ 100m. Celownik optyczny zapewnia premię +2 przy celowanym strzale pojedynczym. Model Vegi wygląda na smartowany, ma dodatkowo tłumik.

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Kontakt: