Saga o Katanie - dla tych co czytali

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post autor: wasut » 21 stycznia 2015, 13:56

Jak dla mnie można dać schluss i mieć z głowy. Jak się pojawi tom trzeci będziemy gadać. Teraz to tylko się będziemy boksować z coraz to nowszymi "zabiegami marketingowymi" jakie nas tutaj odwiedzą :D

A brak obiektywizmu mam tam gdzie Artur konstruktywną krytykę.

namakemono
Reactions:

Post autor: namakemono » 21 stycznia 2015, 15:56

A ja bym nie zamykał. Zaczaić się tylko i patrzeć kto ten temat rozgrzebuje. I jak się pojawi jakiś nowy wpis to łups, banować dożywotnio rozgrzebującego stare rany użytkownika. Szybko temat sam by się zamknął z braku użytkowników. A co! :D :D :D

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 23 stycznia 2015, 13:58

Skoro nie zamykać to może jeszcze dwa cytaty. Kończę II tom i za chwilę ja również przestanę ich zamieszczać (zostało mi ok. 30 stron).

Pierwszy ze względu na ciekawostkę:
Mimo długich, czarnych, kręconych na arystokratyczną modłę włosów jej twarz sprawiała wrażenie, że jest bardziej wiedźmą niż elfką.
Dla mnie osobiście ciekawostka. Elfy wysoko urodzone mają kręcone włosy. Coś czego wcześniej nie wychwyciłem, ale nie wątpliwa różnica w stosunku do elfów, które znamy. Jakoś nie przypominam sobie elfów z kręconymi włosami.

Drugi już tylko ze względu na grę słów:
Jej pośladki zafalowały przy tym, niczym pląs nimfy...

Poproszę o zobrazowanie. Jakoś nie daję rady.:P
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2015, 00:01 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Oggy
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/Oggy
Has thanked: 24 times
Been thanked: 10 times

Post autor: Oggy » 23 stycznia 2015, 14:07

W opisie rasy w 1MiM było wyraźnie podane ze ich włosy są zawsze proste. Sadze ze chodzi o to, ze arystokracja kreci włosy a nie ze sie z takimi urodziła. Swoja droga smakołyk, warto zapamietac.
astrolog/alchemik 10/10 POZ

GleamEye
Reactions:

Post autor: GleamEye » 23 stycznia 2015, 18:16

Ten fragment sprzed lat (bitwa) jest niesamowity. Największe wrażenie robi na mnie to, że komentarze zgadzają się z tym, co jest teraz - i to co do nicka!

Wcześniej straszną zagwozdkę dla mnie stanowił ten szczęśliwy (?) traf, że pan Artur wybrał jako testera z forum Kryształów Czasu jedyną osobę, która po premierze nie wypowiadała się bardzo negatywnie. A tu proszę: Mastug był jedyną osobą, która napisała pozytywny komentarz fragmentu :)

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post autor: wasut » 24 stycznia 2015, 08:13

Szczęśliwy traf?

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times