Co zrobić aby było lepiej ?
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
No to Mrufon bierz się do roboty. Dajecie Ci uprawnienia moderatora. Mam nadzieję, że nie wytniesz teraz pół forum. Pamiętaj, że możesz mieć spore problemy z forum, bo to nie działa jak erpg. Jakbyś miał jakieś problemy potrzebował nowe fora lub podfora to pisz na pw albo kontaktuj się z kimś z adminów. Powodzenia.
Podstawą do prawidłowego i przejrzystego funkcjonowania forum/portalu jest podział obowiązków pomiędzy ADM.
Jedna osoba nie jest już w stanie opanować wszystkiego. Z tego co wiem to większość pomysłów, sugestii, autorskich projektów. problemów itp. itd trafiają do czegoja, sporadycznie do Venara (nie wiem jak z Treantem i Hansem - z nimi mam słabiutki kontakt). Czegoj na początku istnienia portalu określił Hansa i mnie jako grafika , Venar teoretycznie miał uzupełniać portal w treść , Treant działać m.in. nad korektami on sam zaś wziął na siebie całe zło portalu - skargi, przepychanki , skarbonkę, zmiany, newsy...mogę tak wymieniać ale po co ? każdy aktywny użytkownik wie o tym doskonale.
To o czy mówię jest oczywiście do ustalenia tylko miedzy adminami ale i to czasem jest ciężko zorganizować - życie...
Tak czy owak bałagan najbardziej dostrzegają osoby , które logują się lub tylko wchodzą na portal bardzo rzadko - tak mi się wydaje.
Jeśli macie jakieś "konkretne" pomysły to dawajcie
.
P.S.
przepraszam jeśli sa jakieś błędy - ciężko się pisze z dwójką maluchów na "głowie"
Jedna osoba nie jest już w stanie opanować wszystkiego. Z tego co wiem to większość pomysłów, sugestii, autorskich projektów. problemów itp. itd trafiają do czegoja, sporadycznie do Venara (nie wiem jak z Treantem i Hansem - z nimi mam słabiutki kontakt). Czegoj na początku istnienia portalu określił Hansa i mnie jako grafika , Venar teoretycznie miał uzupełniać portal w treść , Treant działać m.in. nad korektami on sam zaś wziął na siebie całe zło portalu - skargi, przepychanki , skarbonkę, zmiany, newsy...mogę tak wymieniać ale po co ? każdy aktywny użytkownik wie o tym doskonale.
To o czy mówię jest oczywiście do ustalenia tylko miedzy adminami ale i to czasem jest ciężko zorganizować - życie...
Tak czy owak bałagan najbardziej dostrzegają osoby , które logują się lub tylko wchodzą na portal bardzo rzadko - tak mi się wydaje.
Jeśli macie jakieś "konkretne" pomysły to dawajcie
P.S.
przepraszam jeśli sa jakieś błędy - ciężko się pisze z dwójką maluchów na "głowie"
[center]Nie dostaniesz drugiej szansy, by zrobi? dobre pierwsze wra?enie.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Tak, ale jedna z tych osób dlatego nie wchodzi na portal.Tak czy owak bałagan najbardziej dostrzegają osoby , które logują się lub tylko wchodzą na portal bardzo rzadko - tak mi się wydaje.
Nie ma sprawyJeśli macie jakieś "konkretne" pomysły to dawajcie
Ja córce w takim wypadku mówię, że zaraz zje ją smok, który właśnie wpełza do pokoju, by gryźć łydki niegrzecznych dzieci. Kiedyś działało...przepraszam jeśli sa jakieś błędy - ciężko się pisze z dwójką maluchów na "głowie"