Otwieranie tej puszki to bardziej zaspokojenie własnej ciekawości. Nie jestem w stanie podać różnicy w stawce pomiędzy danymi o nowej technologi a mocno specyficznym filmem o zwierzętach z udziałem prezesa.
PBF - Znak Kobry
-
namakemono
- Reactions:
-
Trihikilius
- Reactions:
- Aleś ty kurwa delikatny białasie - czarnoskóry solo z udawanym zdziwieniem skierował pytanie do wuja - Nie wiedziałem Clarens, że masz przy swoim czarnym dupsku francuskiego rozumisz tego pieska - nie czekając na odpowiedź dodał lekko parodiując swój głos i machając przy tym rękami - Nie mów tego, nie rób tamtego, nie po nazwisku po zaraz po pysku, uważaj lepiej żeby twoja biała, sztywna dupa nie wylądowała na karnym jeżyku, rozumisz tego.
Znamy siebie samego na tyle, na ile nas kto? sprawdzi?.
-
namakemono
- Reactions:
- Nie możesz przyjąć do wiadomości i się po prostu zamknąć, Młody? Byłeś głupi, jesteś głupi i umrzesz głupi, pewnie całkiem niedługo. Chodzi o proste nawyki. Jeśli postronna osoba usłyszy "Jimmy", to nie skojarzy z nikim konkretnym, bo "Jimmych" są tysiące. A jak usłyszy "Vega", to już zna nazwisko. Zajebisty z ciebie gość, jeśli nie wiesz takich rzeczy. To "panie Vega" mówiłem żartem, ale raczej nie załapałeś. Powiem wprost: ze względów bezpieczeństwa nie używaj naszych nazwisk. Pojąłeś? Nie odpowiadaj.
-
Trihikilius
- Reactions:
- Patrzcie go, phi, mądrala się znalazł - jak można było się spodziewać młody się obuczył i w żadnym razie nie miał zamiaru nie odpowiadać - A co niby jesteś kurwa zameldowany na swoje nazwisko, Veegggaaa? Rozumisz tego, poza tym co to za nazwisko, brzmi jak sieć kiepskich jadłodajni, Pizzeria la Vega hi,hi - Badass teatralnym ruchem wskazał nieistniejący w powietrzu szyld, po czym spojrzał w stronę Jimmego i widząc jego purpurowe ze wściekłości oblicze zmienił momentalnie temat - Yyy tak, to co robimy z tym sieciowcem chłopaki, szukamy takiego co do nas przystanie, czy takiego którego kropniemy na koniec?
Znamy siebie samego na tyle, na ile nas kto? sprawdzi?.
-
namakemono
- Reactions: