Sesja na skype
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Ja byłem tylko kilka minut i to jako słuchacz, ale pozwolę sobie wtrącić swoje 5 groszy. Miałem wrażenie jakby Oggy czytał. To nie zarzut, bo może się w ten sposób przygotowuje, ale w końcówce strasznie pędził. Nie wiem, czy to kwestia czasu, czy już brak siły i chęć skończenia, ale momentami brak intonacji głosu, był strasznie wyczuwalny - wszystko jakby na jednym oddechu. Czasami nie wiedziałem co mówi bohater, a co jest opisem MG, wszystko zlewało się w jedno. U ghasty takich rzeczy nie widziałem. Wyraźnie dało się wyczuć, czy mówi jako MG, czy jako jakaś określona postać. To tyle zdążyłem usłyszeć, ponieważ dołączyłem na ostatnie 20 min. sesji, stąd to mi się rzuciło na słuch, ale może to tylko mój odbiór był taki. W każdym razie piszę się na ewentualnego przyszłego podsłuchiwacza i dorastam do momentu, kiedy nabiorę chęci na granie, a kto wie może w przyszłości jak znajdą się chętni nawet na mistrzowanie.
Mnie nie udało sie wyrobić z przygotowaniem postaci. Naiwnie założyłem ,że podołam w tak krótkim czasie. Bardzo się cieszę ,że będę mieć możliwość uczestniczenia w grze, ponieważ rozpoczęła się niezwykle bogato i ciekawie a sposób narracji MG bardzo mi odpowiada. Pięknie zbalansowana dynamika oraz opisy. Bardzo spodobała mi sie zwłaszcza postać pana, który po mistrzowsku oprawiał ryby
. Słowem nocą nabrałem apetytu na jakąś rybkę do zjedzenia a najlepiej rekina
.
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times