Zamieszczam 22 strony zmiany mechaniki KC by Mrufon przysłanych przez niego. Miłej lektury.
http://www.krysztalyczasu.pl/download/temp/Mrufon.rar
Zmiany by Mrufon
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Mam wrażenie, że nie ma sensu jakkolwiek ingerować w mechanikę KC. No chyba, że ktoś te zmiany zapakuje do szuflady. Przypomina to jednak szarpaninę z autorką. Nigdy nie rozpęta się duża dyskusja nad zmianami autorskimi, bo wiąże się to z przeczytaniem dwudziestu paru stron tekstu. Sami widzicie.
Nawet jeśli ktoś przez to przebrnie to głowę daję, że nie da się dobrać wspólnego mianownika, bo każdy inaczej to widzi. Dlatego chyba najlepiej jest akceptować prawdy narzucone z góry, tzw. "objawione", czyli materiały oryginalne, które mamy z MiMów. Ot taka refleksja po zastanowieniu mnie naszła...
Nawet jeśli ktoś przez to przebrnie to głowę daję, że nie da się dobrać wspólnego mianownika, bo każdy inaczej to widzi. Dlatego chyba najlepiej jest akceptować prawdy narzucone z góry, tzw. "objawione", czyli materiały oryginalne, które mamy z MiMów. Ot taka refleksja po zastanowieniu mnie naszła...
Ostatnio zmieniony 16 października 2010, 20:37 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.