Prapremiera Powieści Saga o Katanie
Jak powiedział mój znajomy: "Z tego zrobi się fenomen marketingowy. Powstaną demoty. To będzie jak piesełe, ale urwał czy grumpy cat. Cytaty przenikną do języka polskiego jak teksty z Kiepskich... Miej nas Boże w swojej opiece."
Stronka po dniu działalności ma już 730 polubień i sporo mocno deklarujących, że książkę zakupi. Pojawia się to też na większych stronach np. Bardzo Złe Filmy z ponad 11 tys. fanów. Jeśli ktoś to dobrze wykopie, to sukces murowany.
Stronka po dniu działalności ma już 730 polubień i sporo mocno deklarujących, że książkę zakupi. Pojawia się to też na większych stronach np. Bardzo Złe Filmy z ponad 11 tys. fanów. Jeśli ktoś to dobrze wykopie, to sukces murowany.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Jednej rzeczy nie można odmówić Arturowi bo jest tak jak mówił - książka (chyba) się sprzedaje i to może lepiej niż sprzedawałby się erpeg.
A, że powodem jest ogólne lol z jej treści to cóż, kogo to obchodzi. Wiadomo że:
[center]Pecunia non olet
[/center]
--- edyta ---
Przerzuciłem ten facebook z czytaniem sagi i wasze wpisy. No niezłe kwiaty.
Miałem coś tam jeszcze naskrobane w tym komentarzu, ale daruję sobie
. I tyle powiem, że książki - tak jak obiecałem - nie kupię w żadnej wersji.
[center]Nie wspieram literatury, która nie jest warta papieru, na której ją wydrukowano. Szkoda drzew na taką twórczość.[/center]
A, że powodem jest ogólne lol z jej treści to cóż, kogo to obchodzi. Wiadomo że:
[center]Pecunia non olet
[/center]
--- edyta ---
Przerzuciłem ten facebook z czytaniem sagi i wasze wpisy. No niezłe kwiaty.
Miałem coś tam jeszcze naskrobane w tym komentarzu, ale daruję sobie
[center]Nie wspieram literatury, która nie jest warta papieru, na której ją wydrukowano. Szkoda drzew na taką twórczość.[/center]
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2014, 09:25 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.