- Czcigodny Emhyrze, bardzo dziękuję za Twoją propozycję i chętnie na nią przystanę. Jeśli mogę jakoś pomóc w walce z Władcami - jestem do Twojej dyspozycji. Bądź co bądź mamy wspólnego wroga i nawet jeśli w pewnych kwestiach się z Lordem Vaderem różnimy, to na pewno cel mamy ten sam: pokonać Władców.
wątek techniczny
8art, no tak wyszło, nie miałem wyjścia. Do czasu wyjaśnień Konrada też nie miałem o nim dobrego zdania, był raczej zagrożeniem z tą jego armią, ale potem to się zmieniło. Skoro mam taki słaby punkt, to nim gram - po to jest, a nie tylko sobie a muzom. Nie przypuszczałem, że w takich okolicznościach będę musiał go zagrać, przeciwko drużynie.
PBF - Wojna z Cieniem
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Emhyr rzekł pojadę z moją jazdą, porozmawiać z Nekromantą ponownie i skłonić go do odejścia, te siły są potrzebne na walkę z Władcami.
Chyba, ze chcecie stanąć do bitwy z Nieumarłymi , ale jeśli tak to uczynicie to bez moich dhampirów i beze mnie, jaka jest wasza decyzja?
Nim Emhyr skończył blisko pojawił się wielki tygrys, który zmienił się w człowieka druida Gheloga, który przybył zaofiarować swe usługi hierofantowi Radagastowi.
Jest znany tutaj, ale rzadko się ujawnia, poluje samotnie.
Chyba, ze chcecie stanąć do bitwy z Nieumarłymi , ale jeśli tak to uczynicie to bez moich dhampirów i beze mnie, jaka jest wasza decyzja?
Nim Emhyr skończył blisko pojawił się wielki tygrys, który zmienił się w człowieka druida Gheloga, który przybył zaofiarować swe usługi hierofantowi Radagastowi.
Jest znany tutaj, ale rzadko się ujawnia, poluje samotnie.
To nowy BG Dingo.
Zostawmy Konrada - może być cennym sojusznikiem, a koniec końców i tak go później możemy ubić. Teraz wróćmy do bezpiecznej warowni i ustalmy co dalej z Władcami. Tylko wcześniej zabezpieczmy zwłoki...
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Rana na twarzy rycerza zasklepiła się w moment, mocą jaką Najwyższy obdarzył wszystkich uruków. Barth obtarł resztki krwi, wziął kilka głębokich wdechów, uspokoił się i w końcu odezwał się:
- Niechaj tak będzie. Jeśli mówisz Emhyrze, że nekromanta będzie współpracował, to dla mnie wystarczajacy gwarant. A Ty Tristanie lepiej padnij do stóp Emhyra, boś mu życie winien. I jeszcze jedno... - Vader spojrzał na łowcę tym wzrokiem, który powodował, że słabsi wiarą uciekali w popłochu lub robili pod siebie. Tristan oczywiście strzymał spojrzenie, ale aż wystąpił mu pot na czoło. Chyba nigdy nie spotkał kogos o takiej sile woli: - Klnę się na Katana, że jeśli ranisz mnie jeszcze raz, to odnajdę Cię choćbym miał utopić we krwi całe morglickie kręgi piekielne i zabiję.
Wątek techniczny
Dobra myślę, że sprawa załatwiona. Jedziemy dalej z tym koksem.
- Niechaj tak będzie. Jeśli mówisz Emhyrze, że nekromanta będzie współpracował, to dla mnie wystarczajacy gwarant. A Ty Tristanie lepiej padnij do stóp Emhyra, boś mu życie winien. I jeszcze jedno... - Vader spojrzał na łowcę tym wzrokiem, który powodował, że słabsi wiarą uciekali w popłochu lub robili pod siebie. Tristan oczywiście strzymał spojrzenie, ale aż wystąpił mu pot na czoło. Chyba nigdy nie spotkał kogos o takiej sile woli: - Klnę się na Katana, że jeśli ranisz mnie jeszcze raz, to odnajdę Cię choćbym miał utopić we krwi całe morglickie kręgi piekielne i zabiję.
Wątek techniczny
Dobra myślę, że sprawa załatwiona. Jedziemy dalej z tym koksem.
-
kaceto
- Reactions: