FUN

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 11 września 2014, 12:32

8art - czy hipotekę przyjmiesz za to dzieło? Wszyscy się zastawimy, bo warto. Pod jednym warunkiem - musi być 1000 ras na jeden tom.

MrCzui
Reactions:

Post autor: MrCzui » 11 września 2014, 12:38

Mam taką rasę: Mastodont Megas. Sam wymyśliłem, serio. Jak będę w elitarnej grupie doradczej możesz z MM korzystać ile dusza zapragnie.

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 11 września 2014, 20:40

@Mruf
Przyjmuje wszelkiego typu przedpłaty: złotówki, dolary, jeny, funty, euro, złoto, platynę, auta, czeki, nieruchomości (żony tylko nie przyjmę raczej...;))

Nie ma problemu Mrufon, może być 1000 ras na tom. Za dobrą przedpłatę możesz wejść do elitarnej grupy doradczej i być super konsultantem ds ras;)

@Przemo
Odpowiadam na Twoje pytania:

Książki będą najzajebistszym dziełem jakie widziała ludzkość. Tolkien, Martin i oczywiście A. Szyndler wymiękną. Akcja będzie zapierniczać jak Pendolino, będzie coś dla mężczyzn, dla kobiet a nawet dla gender.
Szczegółów fabuły niezdradzam, bo jak wiadomo wszędzie czychają opłacani przez konkurencję dywersanci. Ktoś próbował dostać się już do mojej legendarnej szuflady, w której trzymam stare gacie. Była próba zamachu na moje życie, zapewne podjudzana przez zazdrosnych autorów.

Jeszcze jakieś pytania?

@MrCzui
Mam Mastodontusa Megasowego (zbieżność nazwy przypadkowa) i jeszcze Megasa Mastodontusowego. Ale widzę w Tobie potencjał. Dobra wpłata na moje konto i możesz być moim klakier... Znaczy się testerem i konsultantem.

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 11 września 2014, 20:59

Uważaj 8art, bo ostatnio mam wenę, gdy przychodzi mi ośmieszyć pyszałków.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 11 września 2014, 21:02

@8art
Zajebiście się zapowiada. A kiedy będą jakieś próbki pańskiego geniuszu?, a tym, że będzie coś i dla mężczyzn i dla kobiet i nawet dla gender, powalił pan świat na kolana. Hm a co będzie dla "gender"? Pewnie to co dla kobiet i mężczyzn w jednym, czy coś specjalnego?

Na razie nie mam więcej pytań, ale już kombinuję jak tu legalnie zdobyć środki na zostanie pańskim konsultantem. I proszę uważać na konkurencję, najwredniejsi są z Druidarium...

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post autor: wasut » 11 września 2014, 21:34

Przekujcie chłopaki swą wenę w coś produktywnego, dokopywanie Arturowi w każdym wątku, od jakiegoś czasu, już jest mało ciekawe... Za niedługo będziemy mieli nowy theme dla naszego forum i nie będą to ani KaCety ani IronKingdoomsy...

Treant
Reactions:

Post autor: Treant » 11 września 2014, 22:15

@Araven
Niestety to stanowisko nie jest dłużej dostępne.

@wasut
Proszę bardzo:
Napisał imć 8art powieść tajemną
- Padajcie ludy na twarz przede mną!
Tolkien, Martin, Szyndler także
zerem przy mnie, a to znak, że
bogiem prozy się ogłoszę.
Dusze mi oddawać proszę!
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35