Czy rzeczywiście Polak potrafi?
Załóżmy, że projektowi jakimś cudem udaje się zebrać 55 000, ale fani niespecjalnie zainteresowani powieścią - w przeciwieństwie do podręcznika - postanawiają z sentymentu zaopatrzyć się w różne gadżety przypominające im o Orchii i jest popyt na zaledwie 50 egzemplarzy książki. Czy dochodzi wówczas do wydania I części powieści w nakładzie 20-krotnie przekraczającym wielkość przedsprzedaży?
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
Nie miał wyjścia - przecież nie dało się tych opinii obronić w starciu z treścią.
W komentarzach tam się nieco zaogniło
Mnie się coś wydaje, że 1) to faktycznie nie wypali 2) a nawet jeśli jakimś cudem lub jeśli pomimo niepowodzenia wystartuje zbiórka na RPG - to będzie mega rozczarowanie. To nie będą wszystkie materiały na jakie czekamy, tylko drugi Charakternik. Znane KC z większą ilością tabelek, ras, potworów, czarów i minimalną nową treścią o świecie. I jak na dwie napisane już przecież książki ma 55000zł to na Graala RPG da pewno ze 100 000zł, bo co, fani tyle nie dadzą, jak za głupie książki dali połowę
W komentarzach tam się nieco zaogniło
Mnie się coś wydaje, że 1) to faktycznie nie wypali 2) a nawet jeśli jakimś cudem lub jeśli pomimo niepowodzenia wystartuje zbiórka na RPG - to będzie mega rozczarowanie. To nie będą wszystkie materiały na jakie czekamy, tylko drugi Charakternik. Znane KC z większą ilością tabelek, ras, potworów, czarów i minimalną nową treścią o świecie. I jak na dwie napisane już przecież książki ma 55000zł to na Graala RPG da pewno ze 100 000zł, bo co, fani tyle nie dadzą, jak za głupie książki dali połowę
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Zauważcie, że Artur (przynajmniej to się nie zmienia) standardowo olał komentarze o tym, że przedstawiony tekst to dno.
Pobrałem dzisiejszy komentarzy z Polak Potrafi:
I cóż z tego, że grube i ilustrowane jak słabe.
I tak, wiem. Ten krytyczny komentarz zostanie zignorowany. Tak samo jak wszystkie poprzednie, ale przecież nie ma co trzymać za słowo kogoś kto pisze :
Pobrałem dzisiejszy komentarzy z Polak Potrafi:
Czyli, to co staraliśmy się przeczytać nie gryząc monitora wymieszane z rymami częstochowskimi.Artur Szyndler napisał(a):
Chcę zaoferować wam dwie książki naraz, grube, bogato ilustrowane i pełne ciekawych fragmentów pisanych nie tylko prozą.
I cóż z tego, że grube i ilustrowane jak słabe.
Tak - zwróciliśmy już uwagę na tę wartką akcję, też cieszę się z samozadowolenia autora.Przede wszystkim to powieść przygodowa, osadzona w świecie Kryształów Czasu, o zmieniającej się akcji. Według mnie bardzo wartkiej akcji.
A czy w dalszej części książki nadal występuje zalew błędów stylistycznych, językowych, przyczynowo-skutkowych i innych?Jako autor obiecuję, że znajdziecie w niej ciekawe sytuacje, intrygi, honor , miłość i krew.
Potwory, antyczne bronie, niesamowite miasta i dziesiątki zaklęć rzucanych przez bohaterów, to tylko tło które mam nadzieję pokaże wam rozmach co kiedyś dla was stworzyłem.
Przeczytałem próbki tej tfórczości i już żałuję.Nie pisałem tej Sagi przez tyle lat po to abyście tego żałowali po przeczytaniu.
To wstyd dla projektu i kpina z ludzi... Tajemniczy Ktoś uważa po prostu, że nikt na to nie zwróci uwagi.Czegoj
Szczerze mówiąc zwróciłem uwagę na to dopiero teraz, ale jest zmieniony trailer na stronie głównej PP. Od 9 minuty następuje zmiana. Zostały wycofane wszystkie opinie testerów. Ciekawy zabieg. Zwróciliście na to uwagę? Co o tym sądzicie?
I tak, wiem. Ten krytyczny komentarz zostanie zignorowany. Tak samo jak wszystkie poprzednie, ale przecież nie ma co trzymać za słowo kogoś kto pisze :
Never
spokojnie, od 6 dni nie śpię, każda uwaga jest dla nas niesamowicie ważna, więc piszcie ile się da