Nie pchajcie się przed Gusłka, bo drażliwy na punkcie własnej pozycji Huskun ma więcej sztyletów 
PBF - Boskie potyczki
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
W świątynie jest już Bazookh, Barthur, Balin, Orofar wraz z giermkiem i Gusłek. Huskun nadciąga wraz z paladynami, a Draya ściąga napotkany oddział straży miejskiej. Będzie tłumnie.
Spoiler!
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2014, 10:14 przez deliad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
namakemono
- Reactions:
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Mistrzu, sprostowanie gwoli ścisłości - Huskun wypędził z karczmy mnóstwo przerażonych gości nakazując im popędzić po paladyńską odsiecz, następnie zaś pomknął wraz z gnomem do do ruin świątyni.
Czy możemy przyjąć, że taki jest obecny stan rzeczy czy też obaj herosi zjawią się na miejscu już w towarzystwie rycerzy świątynnych i straży miejskiej?
Czy możemy przyjąć, że taki jest obecny stan rzeczy czy też obaj herosi zjawią się na miejscu już w towarzystwie rycerzy świątynnych i straży miejskiej?
- Wampir, jak żywy! - gnom przekonywał strażnika miejskiego, zajadle gestykulując i pokazując kły wystające niby-z-paszczy nieumarłego. - Jak Piana kocham, takiej maszkarady dawno nie widziałem! Mało, co się w gacie posrałem! - dodał, wciąż gestykulując i atakujac słownie najbliższego gwardzistę.
Dalej kieruje się do reszty kompanii, nakłaniając straż miejską do pójścia za mną. Wykorzystuje swój status społeczny tana. Profilaktycznie jednak nie wchodzę do ruin jako pierwszy...
Prowadz? sesje: ?mier? i ?ycie kami Ryby (L5K) - zawieszona
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
Mistyczny Lotos (Conan na zasadach Fate)
Moje postacie:
Ahmed Assad Omar - audytor finansowy (PBF Wybawiciel)
Olaf Vilbergson - m?ody zwiadowca (PBF Cienie na ?niegu)
Mikulas Tichy - m?ody medyk z Pragi (PBF - Memento Mori)
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times