Wszystkie obiecywane w bliżej nieokreślonej przyszłości sesje na razie muszę odwołać, zamierzam skoncentrować się wyłącznie na tych już istniejących - trzech własnych oraz dwóch, gdzie mam status BG. W niedalekiej przyszłości najpewniej wycofam się mocniej ze świata PBF, przynajmniej na jakiś czas, ale zrobię to bez niepokoju o nasze grono, ponieważ wielu utalentowanych BG już przejęło tu po mnie pałeczkę!
PBF - Absencja!
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Bywałem na stronce bardzo rzadko w ostatnich czasach, ponieważ zwaliło się na mnie kilka nieoczekiwanych wyzwań: duże zmiany w pracy, do tego awaria komputera i jeszcze na dodatek choroba, najpewniej coś w stylu zapalenia oskrzeli. Mam zamiar szybko powrócić na forum, ale w najbliższych dniach będzie się to jeszcze odbywało etapowo, za co upraszam o wyrozumiałość.
Wszystkie obiecywane w bliżej nieokreślonej przyszłości sesje na razie muszę odwołać, zamierzam skoncentrować się wyłącznie na tych już istniejących - trzech własnych oraz dwóch, gdzie mam status BG. W niedalekiej przyszłości najpewniej wycofam się mocniej ze świata PBF, przynajmniej na jakiś czas, ale zrobię to bez niepokoju o nasze grono, ponieważ wielu utalentowanych BG już przejęło tu po mnie pałeczkę!