walka a`la, secutor

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 04 grudnia 2013, 10:55

Nie wiem jak to sie ma do KC, ale mam z jednej strony ubaw po pachy, a z drugiej toatalna zenade jak to czytam. Z biednych gnomow zrobily sie duchy ziemi "rzadajace" krwi goblinow. Z krasnoludow podziemne pszczolki Gucio I Maja. Z niecierpliwoscia czekam na opis elfow, bo nawet nie wiem czego sie spodziewac. Moze żyjącej na drzewach dysfunkcyjnej wielkiej rodziny paralitycznych małpich zabójców salamnder.

Mam bardzo silne wrazenie Secutor, ze trafiles nie na to forum, ktorego szukales, bo tutaj nic zwojujesz z takimi nie trzymajacymi sie kupy pomyslami.

Araven
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Post autor: Araven » 04 grudnia 2013, 12:27

rpgmanufacture.pl
Tam spróbuj to forum projektów autorskich.
Też tam jestem.

Salam
Reactions:

Post autor: Salam » 04 grudnia 2013, 12:43

Z całą pewnością masz potencjał twórczy, zatem jeśli piszesz swój system a gdzieś tam przeczytałem, że tak to popieram Aravena co do doboru lokalizacji. Będzie wielki problem z kimś kto chciałby zająć się korektą tego co napisałeś, bo jest to tylko kwazi polszczyzna, ale możesz spróbować jeśli podreperujesz język do conajmniej przyzwoitego poziomu.

secutor
Reactions:

Post autor: secutor » 04 grudnia 2013, 17:23

8art - Z biednych gnomow zrobily sie duchy ziemi "rzadajace" krwi goblinow.
8art, te Nordowskie mity to straszne glupoty, trzeba je zmienic i npisac od nowa.
Nordowie zdecydowanie nieumieli tego porzadnie zrobic.
Ba, te ich mity, to nawet do wizji Krysztalow czasu niepasuja :D

A tak serio i osoboscie, to zadanie krwi przez strarznikow uwazam za dobry pomysl.
Ruchow na pozor jest wiele, ale tylko nieliczne sa mozliwe, a karzdy kolejny zamyka droge innym.

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 04 grudnia 2013, 21:17

k... co to jest zadanie krwi przez strarznikow ? weź chłopie w końcu słownik. Piszesz ze czytasz ksiarzki ale coś niedokładnie.

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 04 grudnia 2013, 21:39

Wiecie, co? Jak ściągnę soczewki z oczu i siądę dwa metry od kompa, to widzę na tyle niewyraźnie, by z tych tekstów wyłaniały się zupełnie nowe znaczenia! Jakby przekaz podprogowy! Choćby "zadanie krwi przez strarzników" - ja miałem wrażenie, że to "zjadanie krwi przez straszników"! Klimatyczne zdanie - budzi u mnie ciarki i podsuwa mnóstwo nowych niecodziennych pomysłów na wątki sesyjne! ;)

Awatar użytkownika
8art
Reactions:
Has thanked: 121 times
Been thanked: 81 times

Post autor: 8art » 04 grudnia 2013, 22:16

8art, te Nordowskie mity to straszne glupoty, trzeba je zmienic i npisac od nowa.
Nordowie zdecydowanie nieumieli tego porzadnie zrobic.
Ba, te ich mity, to nawet do wizji Krysztalow czasu niepasuja
No zajmij się przerabianiem mitologii nordyckiej, bo KC to kiepską Ci idą.

secutor
Reactions: