Nie wiem jak to sie ma do KC, ale mam z jednej strony ubaw po pachy, a z drugiej toatalna zenade jak to czytam. Z biednych gnomow zrobily sie duchy ziemi "rzadajace" krwi goblinow. Z krasnoludow podziemne pszczolki Gucio I Maja. Z niecierpliwoscia czekam na opis elfow, bo nawet nie wiem czego sie spodziewac. Moze żyjącej na drzewach dysfunkcyjnej wielkiej rodziny paralitycznych małpich zabójców salamnder.
Mam bardzo silne wrazenie Secutor, ze trafiles nie na to forum, ktorego szukales, bo tutaj nic zwojujesz z takimi nie trzymajacymi sie kupy pomyslami.
walka a`la, secutor
Z całą pewnością masz potencjał twórczy, zatem jeśli piszesz swój system a gdzieś tam przeczytałem, że tak to popieram Aravena co do doboru lokalizacji. Będzie wielki problem z kimś kto chciałby zająć się korektą tego co napisałeś, bo jest to tylko kwazi polszczyzna, ale możesz spróbować jeśli podreperujesz język do conajmniej przyzwoitego poziomu.
8art, te Nordowskie mity to straszne glupoty, trzeba je zmienic i npisac od nowa.8art - Z biednych gnomow zrobily sie duchy ziemi "rzadajace" krwi goblinow.
Nordowie zdecydowanie nieumieli tego porzadnie zrobic.
Ba, te ich mity, to nawet do wizji Krysztalow czasu niepasuja
A tak serio i osoboscie, to zadanie krwi przez strarznikow uwazam za dobry pomysl.
Ruchow na pozor jest wiele, ale tylko nieliczne sa mozliwe, a karzdy kolejny zamyka droge innym.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Wiecie, co? Jak ściągnę soczewki z oczu i siądę dwa metry od kompa, to widzę na tyle niewyraźnie, by z tych tekstów wyłaniały się zupełnie nowe znaczenia! Jakby przekaz podprogowy! Choćby "zadanie krwi przez strarzników" - ja miałem wrażenie, że to "zjadanie krwi przez straszników"! Klimatyczne zdanie - budzi u mnie ciarki i podsuwa mnóstwo nowych niecodziennych pomysłów na wątki sesyjne!