Żelazne Królestwa RPG
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Jestem w posiadaniu najnowszego dodatku do IK. Miodny. 400 stron wypełnionych wiedzą o pięciu ludzkich królestwach Zachdniego Immorenu, choć wydaje mi się, że podobnie jak informacje z podręcznika głównego, tak i tu mamy do czynienia z przedrukami z innych źródeł: np opis Merywynu, jest słowo w słowo zgodny z tym co napisał Keth w wątku forum.
Nie brakuje super smaczków jak nowe profesje np opisywany DoomReaver, czy połączenia profesji Storm Knight itp. Duzo nowego sprzętu i opisów jacków.
Napiszę coś więcej jak przebrnę przez tą księgę:D
Nie brakuje super smaczków jak nowe profesje np opisywany DoomReaver, czy połączenia profesji Storm Knight itp. Duzo nowego sprzętu i opisów jacków.
Napiszę coś więcej jak przebrnę przez tą księgę:D
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Studiując podręcznik K,NaG nie mogłem się powstrzymać, żeby przedstawić jedną z nowych profesji dostepnych w podręczniku. Każdy, kto grał i czytał Pazur w Mroku będzie wiedział dlaczego:)
Tłumaczyłem na szybko, stąd też takie szybkie, nie zawsze fortunne tłumaczenia jak np, podżegacz. Ale wszystko można wyedytować. W najbliższym czasie postaram się d
Tłumaczyłem na szybko, stąd też takie szybkie, nie zawsze fortunne tłumaczenia jak np, podżegacz. Ale wszystko można wyedytować. W najbliższym czasie postaram się d