Pozdrowienia Z Yarmie
-
tan Kerovan
- Reactions:
Yeri na zmęczenie lepiej od kapłana działa lewatywa z red bulla ;-)Rysunki fakt wypasione,przywołują masę wspomnień.Zwłaszcza Kalina "usynowiona"
córka Kerovana.Tak w ogóle jak się zastanawiam to Ker się już tych dzieciaków trochu dorobił.Z tego co liczę to będzie pewnie piątka co najmniej.Aż strach pomyśleć co będzie się działo jak do dziedziczenia dojdzie.Zwłaszcze ,że ojciec goły jak kolano:-)Btw szkoda,że Hauera zbanowano,brakuje go zajebiście tutaj.
"Bóg stoi po stronie liczniejszych legionów"
-
wasut
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
ano 
dla jasności wiązałem do tego:
dla jasności wiązałem do tego:
brakuje go zajebiście tutaj.
Ostatnio zmieniony 20 października 2013, 09:33 przez wasut, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tan Kerovan
- Reactions:
ano co wasut:-)????....dobra poczytałem trochę i już kumam 
Ostatnio zmieniony 16 października 2013, 21:29 przez tan Kerovan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tan Kerovan
- Reactions:
Ehhh przeglądałem te resztki jakie mi pozostały po starych czasach.Karty postaci i npc.Wpadły mi e rękę pewne stare listy i między innymi "Mroczna Spowiedź" Mortara z Landoru-mistrzostwo świata.RPG w całkiem innym wydaniu:-).Przy okazji, przypomnicie czy Kerovan miał coś wspólnego z Bractwem Białych Mieczy?Na ostatniej karcie postaci ma w ekwipunku płaszcz białych mieczy.Aż wstyd nie pamiętać do końca dziejów swojej postaci ale już tyle czasu minęło.Wpadła mi też w ręce karta postaci tan Galadana-paladyna,którym grałem w kampanii prowadzonej przez Yerego.Rzecz działa się w Grenal-Garze stolicy Grenalii rządzonej przez królową Atlanę.Przezajebista kampania.Nie zapomnę nigdy jednej głupiej akcji:
- Priff mówi,że czuje tlupa(dziecko do paladyna)
-Pierdolisz!!! (paladyn do dziecka)
- Priff mówi,że czuje tlupa(dziecko do paladyna)
-Pierdolisz!!! (paladyn do dziecka)
-
el Silvaran
- Reactions:
Dobra, właśnie wróciłem z labiryntu śmierci, zeszło mi trochę dłużej niż to planowałem, bo się trafił jeden nieprzewidziany czarnotrup, ale już poogarniane, Patrycja z Vanessą mogą posprzątać. Kimnę się trochę żeby mi eliksiry zeszły i wracam tu do Was.
Orki nie myj? si?,wi?c ?mierdz?.
Je? Kas-Handila pustoszy Tagar? czarn?.
-
tan Kerovan
- Reactions:
-
el Silvaran
- Reactions:
Nie odsypia, tylko reaguje na zgłoszenia, jak niespodziewanie atakuje Harkor-mor to wzywają mnie, a nie tych nieudanych pajaców, to i pisać nie ma kiedy. Ale już jestem. Chociaż czwartkowa noc to haloween, będzie ciężko.
Od Yeri : a pamiętacie haloweenową sesje w nocy na starym cmętarzu? I tą drugą przerwaną atakiem graficiarzy? Jeszcze mam fotę w albumie z tej nocy ,heh, były czasy.
Od Yeri : a pamiętacie haloweenową sesje w nocy na starym cmętarzu? I tą drugą przerwaną atakiem graficiarzy? Jeszcze mam fotę w albumie z tej nocy ,heh, były czasy.
Orki nie myj? si?,wi?c ?mierdz?.
-
el Silvaran
- Reactions: