Mechaniką się nie przejmuj, ja się nią zajmę. Mam dwa zgloszenia do ZC. Jeszcze jedna osoba i w sumie mozemy zaczynac.
Czegoju, Meduzzzzie, macie ochote znow wcielic sie w Wasze postaci? Tempo PBFa nie bedzie zawrotne, bo bede mial IK na glowie, ale moze to i lepiej.
Centrala PBF
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Do graczy ZC dolaczyl jeszcze Koszal, wiec na chwile obecna mam:
Deliad, ktory zapewne poprowadzi dalej swojego prywatnego detektywa Williama Hutchinsona.
Treant - ???
Koszal - ???
Teoretycznie do obsadzenia sa postaci z poprzedniego ktulowego pbf - Tajemnica Domu Westonow, ale nic nie stoi ma przeszkodzie, aby stworzyc swoja postac. Czekam na postaci badz sugestie, kim chcielibyscie zagrac, a ja zrobie postac
Deliad, ktory zapewne poprowadzi dalej swojego prywatnego detektywa Williama Hutchinsona.
Treant - ???
Koszal - ???
Teoretycznie do obsadzenia sa postaci z poprzedniego ktulowego pbf - Tajemnica Domu Westonow, ale nic nie stoi ma przeszkodzie, aby stworzyc swoja postac. Czekam na postaci badz sugestie, kim chcielibyscie zagrac, a ja zrobie postac
Poczytam sobie tego PBF-a, żeby zobaczyć, czy któraś z wolnych jeszcze postaci by mnie zaciekawiła. Rozumiem, że wybór jest spośród standardowych archetypów? Bo mam pewien pomysł na swojego bohatera.8art napisał(a):
Treant - ???
Czekam na postaci badz sugestie, kim chcielibyscie zagrac, a ja zrobie postac