Pokazuję glejt strażnikom i chce rozmawiać z burmistrzem:
-Powiedzcie mu, że mamy nowe dowody na zbrodnie w mieście które się tu dzieję i chcemy z nim się rozmówić.
PBF - Mrok nad Hillcrest
-
mordimer00
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions:
-Czy widzisz ten glejt i podpis pod nim? Chcesz zgnić w lochu za odmówienie pomocy wysłannikom Kapitana straży? Jeśli tak to podaj mi swoje imię a jeśli nie to precz mi z oczu!
Shagrat spojrzał prosto w oczy strażnika, a w wyrazie twarzy półorka nie było żadnych śladów niepokoju czy strachu jedynie pewność siebie i stanowczość."Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Poznaję glejt panie, komendanta naszego to pieczęć, ale on burmistrzowi podlega, a burmistrza rzekł co go nie ma. tedy go nie ma. Do widzenia panom, chyba, że chcecie dokonać wtargnięcia siłą do domu burmistrza na oczach sąsiadów? Wtedy ja i kolega opór stawimy.
Strażnik oparł się próbie zastraszenia popartej okazaniem glejtu, ale coś nader sprytnie się bronił. Dżinn wyczuł jakby subtelny urok, albo jakąś formę chwilowej władzy kogoś z zewnątrz nad umysłem strażnika. Dżin nie jest pewny i nie potrafi zlokalizować tego co strażnikiem włada chwilowo.
Ostatnio zmieniony 10 września 2013, 20:38 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
-No dobrze ale jeśli się okaże, że te wiadomości mogły być przydatne dla burmistrza a Ty Nas nie wpuściłeś to będziesz miał ciężkie życie z miejscowym katem, a postaram się abym to ja nim był więc jak będzie???
Jest 2 strażników tak?MG: Chciałbym abyś przez chwilę wstrzymał się z odpowiedzią strażnika ok?
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
-
mordimer00
- Reactions: