W poście nr 1 są Wasze Postacie poprawiłem i poprzerabiałem na Fate czego nie było. W tej dowolności może być ciekawie, ale musicie mi pomóc, odgrywaniem, używaniem aspektów w grze, wykorzystywaniem przeszłości. Czekam na rozmowę z komendantem z waszej strony i co tam robicie.
PBF - Mrok nad Hillcrest
- Herr Komendante, gobliny z klanu Czarne Stopy chcą zawrzeć pakt o nieagresję z Hillcrest. Według mnie, to tylko ich podstęp, by zmylić waszą czujność i zaatakować, gdy się tego najmniej będziecie spodziewać. Dlatego zamierzamy zostać i wspomóc miasto w walce przeciwko zielonoskórym. Moglibyśmy pełnić rolę waszych zwiadowców, gdyż moi towarzysze - skinienie na pozostałych - są w dobrej komitywie z goblinami. Pierwej jednak przydałoby się nowe prawo, które zabraniałoby kontaktów z goblinami...
-
mordimer00
- Reactions:
-Mam tutaj spisane prośby od wodza i szamana tego plemienia goblinów, którzy chcieliby zacząć współpracować z miastem a jako akt dobrej woli dali Nam eskortę jeźdźców aby bezpiecznie karawana mogła dojechać do miasta. Nie wiem jak Wy ale mnie wydaję się iż to plemię chcę mieć spokój i w miarę jakoś pomóc miastu i sobie samym.
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
To panowie mamy sprzeczne stanowiska z waszej strony, na ile się orientuję Czarne Stopy są dość liczne, zapoznam się z prośbą szamana, raczej nie wydamy zakazu kontaktów z goblinami, to by spłoszyło nowych osadników i górników jakich tu ściągamy, część z nich niedawno eskortowaliście. Będę miał dla was co jakiś czas jakieś zadania, o ile tu zostaniecie. Na razie to wszystko, chyba, że macie do mnie coś jeszcze?