PBF - Los Najemnika
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Lord Sirion rzekł, hamujcie się panie Uruk 80% mieszkańców Eryn Dolen zostało kilka dni temu zabitych przez nieumarłych,a wy chcecie tu dalej na pale wbijać i wieszać, to nie Orkus Wielki, obecnie miasto jest pod jurysdykcją elfów Iranian, nikogo się tu nie będzie zabijać bez mej zgody. Stracić można jedynie prowodyrów co zbrodnie popełnili jakoweś, nie zaś zbiorowe egzekucje, tak typowe dla okrutnych rządów imperium Katana. Tu tego nie będzie, za to, że z rozpaczy poniektórzy szarlatanom zawierzyli, zabijać ich chcecie? Nic z tego. Ja ludzi w takim razie nie dam.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
- wasze miasto to i wasze zasady. Nie chcecie sie ze zdrajcami rozprawic jak nalezy wasza wola. Tylko zebyscie potem nie zalowali. Mozecie ich nawet zlotem za kare obdarowac i szlacheckie tytuly porozdawac za zdrade swych Bogow. Wczesniej czy pozniej Bogowie upomna sie o ich dusze, a i pewno Lorda kiedys spytaja za co taka wielkodusznoscia swietokradcow traktowal. Ale to bedzie Lorda zaniedbanie i grzech a nie moj. Ja tu tylko doradzam.
Moze jak sie nam nie uda Yoga powstrzymac, bosmy zamiast karac jak nalezy laska slabych sie okazywali, to rozwazycie wtedy raz jeszcze moje slowa, tylko wtedy troche za pozno moze byc, bo ja juz bede z druhami na stolach niebianskich Katana biesiadowal, a Wam bedzie ta "pograzona w rozpaczy" tluszcza, ci "biedni mieszkancy" klonicami w brame tluc, krwi waszej zadajac.
Moze jak sie nam nie uda Yoga powstrzymac, bosmy zamiast karac jak nalezy laska slabych sie okazywali, to rozwazycie wtedy raz jeszcze moje slowa, tylko wtedy troche za pozno moze byc, bo ja juz bede z druhami na stolach niebianskich Katana biesiadowal, a Wam bedzie ta "pograzona w rozpaczy" tluszcza, ci "biedni mieszkancy" klonicami w brame tluc, krwi waszej zadajac.
-
mordimer00
- Reactions:
-Dokładnie musimy być jak skalpel, dokładny i wycinający chorą tkankę! Jeśli nam się uda to trzeba tych ludzi nawrócić znowu, może trzeba będzie im pomóc, otworzyć szpitale i zacząć żywność rozdawać? Przecież to zdesperowani ludzie którzy wszystkiego się czepią byle mieć nadzieję na lepsze jutro.
Musicie Nam Lordzie dać ludzi a może uda nam się skończyć to dzisiaj na cmentarzu!
Musicie Nam Lordzie dać ludzi a może uda nam się skończyć to dzisiaj na cmentarzu!
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
mordimer00
- Reactions: