Potencjał Magiczny
Tu się zgadzam, PM wyróżnia ten system spośród wielu innych. Dlatego też jestem przeciwnikiem "energii" czy też PM z własnego ciała jak to proponuje Mrufon. Podobnie jak profesje typu psionik itp. Nawet gdzieś widziałem mocno odmienioną kartę pod tym właśnie kątem. Ale nie, dziękuję.
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
-
avnar
- Reactions:
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
O czym Wy dyskutujecie? Hauerine ma racje, często niewielka zmiana może pociągać kolejne, wiem coś o tym bo moja mechanika w ten sposób powstała. Na portalu są dostępne 4 wersje KCetów, MiMa, podręcznik, Shadorunner i moja a tu ciągle o jakiś zmianach. Pytam się po co?? Nie lepiej zasiąść do czegoś innego? Sprezentować jakiś opis, zrobić mapę, podyskutować o świecie??
Glinthor nie bierz proszę tego do siebie. Ja się z Tobą zgadzam, grałem według podobnych reguł co Ty, nie kupowałem PM, rozdzieliłem magię od wiary i wiele innych rzeczy. Po prostu widzę że taka rozmowa jest zaułkiem donikąd i wcale nie rozwija KCetów.
Glinthor nie bierz proszę tego do siebie. Ja się z Tobą zgadzam, grałem według podobnych reguł co Ty, nie kupowałem PM, rozdzieliłem magię od wiary i wiele innych rzeczy. Po prostu widzę że taka rozmowa jest zaułkiem donikąd i wcale nie rozwija KCetów.
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Po co Ci? Większość jest zeskanowana w downloadzie. Chyba, że to zwyczajna chęć posiadania.z chęcią, odkopię tylko stare MiMy
P.S. Ze strony Twierdzy ściągnąłem starą wersję Hero Quest, normalnie aż się łezka kręci. Graliśmy w to jeszcze z Venarem na amidze 500, ale zabawa:D
P.S. 2 - Przepraszam wszystkich za offtop.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2009, 14:53 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.