Przedstaw się
Bartek, 22 lata. W KCty gram od maluczkiego, czyli jakieś... +/- 9 lat? MG od lat 5-6 
Na KCtach się wychowałem, ale nie znaczy, że na nich poprzestałem. Grałem w większość systemów, Warmłotka, przez D&D, łaczka, wampa, Earthdowna, Monastyr, dzikie pola i ch... pamięta w co jeszcze. W większość niestety po kilka razy, zawsze szybko wracałem do KCtów. W sumie tylko jedna zasada - im więcej broni palnej i współczesności, tym mniej mnie ciągnie do systemu
Nie lubię też jakichś prostych pierdół, KCty jakkolwiek mają w sobie wiele absurdów, to są jednym z bardziej realnych systemów, a właśnie to lubię. Jak nie było ludu do sesji, spełniałem się na różnych przeglądarkowych RPGach, głównie Kronikach Fallathanu gdzie zresztą dość długo byłem MG i stworzyłem własną rasę i w sumie opisałem od podstaw szamana i kosmologię (choć tutaj bazowałem mocno na założeniach twórcy KFu).
Sam mam dość myślę ciekawą koncepcję na system, ale stanąłem przed murem mechaniki, w której nie mogę wymyślić nic oryginalnego
Pracuję w Krakowie, pochodzę z Końskich. Jakby ktoś szukał osób na sesję, to pisać
Na KCtach się wychowałem, ale nie znaczy, że na nich poprzestałem. Grałem w większość systemów, Warmłotka, przez D&D, łaczka, wampa, Earthdowna, Monastyr, dzikie pola i ch... pamięta w co jeszcze. W większość niestety po kilka razy, zawsze szybko wracałem do KCtów. W sumie tylko jedna zasada - im więcej broni palnej i współczesności, tym mniej mnie ciągnie do systemu
Sam mam dość myślę ciekawą koncepcję na system, ale stanąłem przed murem mechaniki, w której nie mogę wymyślić nic oryginalnego
Pracuję w Krakowie, pochodzę z Końskich. Jakby ktoś szukał osób na sesję, to pisać
-
mordimer00
- Reactions:
-
piotrekchmielowiec
- Reactions:
-
mordimer00
- Reactions: