PBF - Los Najemnika
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Mam dla was nieco informacji Emyn nu Fuin upadło poprzez zdradę, a raczej magiczne przejęcie władzy nad umysłami strazników, którzy otworzyli bramę, nocą do warowni wlali się nieumarli nekromanty zwanego Lordem Neshandi, oraz współpracujących z nim wampirów z klanu Baali, szczególne okrutnych, zabijali w straszliwy sposób, wysysając krew dzieci na oczach rodziców, torturując ofiary, udalo mi się zlikwidowac Księcia wampirów z klanu Baali, ale teraz poluja na mnie, gdybyście mi pomogli moglibyśmy wybić tą grupę jaka ujrzał wasz smok błotny. To młodzi Baali i ich niewolnicy ludzcy wzmocnieni ich krwią, mogę wyposażyć waszych łuczników w skuteczną broń. Sam nie zabije 30 Baali, pzrynajmniej nie szybko i nie od razu, to jak będzie?
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Emhyr Godefroy, rzekł:
Żeby było jasne, ja sam poluję na inne wampiry spoza mojego klanu, owszem doradzę wam co nieco. Rzucono tu potężny czar, tworzący półmrok, wampiry korzystają z jego mocy, czar magicznie chroni je przed słońcem, to efekt niedawno odprawionego rytuału krwi. Oceniam, że około tygodnia będą tu mogły poruszac się także w dzień.
Niech wasi łucznicy staną w kręgu otoczę ich ochronną barierą, wampiry Baali jej nie przełamią, mógłby to uczynić ich książe ale jego już unicestwiłem, jak powiedziałem. Odetnijcie metalowe groty z kilkudziesięciu strzał, zaostrzcie drewniane końce i umoczcie je w tej substancji, to specjalnie spreparowana krew wampira z pewnymi dodatkami, trująca dla wamirów spoza mego klanu.
Zrobimy, tak wy się przygotujcie, a ja za kilka minut ściągnę tu grupę łowiecką wamirów a klanu Baali, jest tam 12 ście młodych wampirów i 18 wzmocnionych wamiryczną krwią elfów i ludzi poddanych woli Baali. Dacie radę dwie wamirzyce jakie was zaatakowały w zamku Lorda Artakidesa, były bardzo stare, jak na wasze standardy, młodsza miała 854 lata a starsza, jaką pokonałem ja, 1248 lat. Te tutaj to maksymalnie 200 letnie, młodzież, ale rozsmakowana w rzezi. Baal uważają, się za demony, podobnie traktuja inne klany wampirów, stąd ich umiłowanie do okrucieństwa i masowych rzezi śmiertelnych. Yog to książe demonów, dlatego Baaali pomagają go tu przywołać, celem Yoginów i Baali jest stworzenie piekła na ziemi, w dosłownym znaczeniu.
To jak zaczynamy Krwawe łowy na Baali?
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2013, 12:43 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Watek techniczny
Mysle, ze korona nam z glow nie spadnie wchodzac w uklad z Emhyrem, tym bardziej, ze Caratris uwaza go za przystojniaka;)
Mamy zbiezne cele, a przy okazji co nieco dowiemy sie na temat praktycznych technik walki z wampirami. Mam przeczucie ze przyda nam sie taki trening:)
Potrzebna jakas walka, bo juz kilka stron bez mordowania... Schodzimy na psy;p
Mysle, ze korona nam z glow nie spadnie wchodzac w uklad z Emhyrem, tym bardziej, ze Caratris uwaza go za przystojniaka;)
Mamy zbiezne cele, a przy okazji co nieco dowiemy sie na temat praktycznych technik walki z wampirami. Mam przeczucie ze przyda nam sie taki trening:)
Potrzebna jakas walka, bo juz kilka stron bez mordowania... Schodzimy na psy;p