PBF - Los Najemnika
-
mordimer00
- Reactions:
Amras poprawił tylko swoje rzeczy przytwierdzone do pasa, sprawdził sakiewkę do której wsadził kamień i tylko raz obejrzał się na przyjaciół po czym zniknął w lesie. Elf zmierza do szamana aby oddać mu kamień tak jak obiecał.
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
Radagaście a nie możesz przyzwać jakichś zwierząt i poprosić je żeby nas na grzbiecie zawiozły do wodza? Zresztą, przecież i tak musimy się przez bagna przeprawić tak samo jak poprzednio, czyli na kłodzie.. innej drogi nie ma.
Czy ten Amras to zawsze taki w gorącej wodzie kąpany?
Elfka mówiąc to popędziła w stronę gdzie odszedł książę.
Czy ten Amras to zawsze taki w gorącej wodzie kąpany?
Elfka mówiąc to popędziła w stronę gdzie odszedł książę.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2013, 17:49 przez Astaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
Nie po prostu nie rozumiem dlaczego spokojnie nie możemy oddać kamienia a potem zająć się wszystkim innym, mam dość marudzenia i narzekania, oddam klejnot a potem zrobimy kolejny krok dalej. No chyba, że mnie utłuką jak im oddam kamień.
Amras uśmiechnął się na widok Caratris szybko biegnącej za nim, przynajmniej będzie miał z kim pogadać podczas wędrówki a na dodatek widok pięknej elfki od razu wzbudził w nim romantyka:-)
Amras uśmiechnął się na widok Caratris szybko biegnącej za nim, przynajmniej będzie miał z kim pogadać podczas wędrówki a na dodatek widok pięknej elfki od razu wzbudził w nim romantyka:-)
"Stara?em si? tak ?y?, abym w godzinie ?mierci móg? si? raczej cieszy? ni? l?ka?..."
- Amras, narwańcu jeden! - krzyknęła elfka. - Em, znaczy książę, poczekaj chwilę! Musimy coś szybko ustalić, ale nie żeby każdy sobie i swoją drogą, bo to nic dobrego nie przyniesie.
MG- czy mógłbyś nam przedstawić jak wyglądają drogi do obu osad - elfów i czarnoskórych. Ja się już trochę pogubiłam. W obu miejscach byliśmy więc jesteśmy w stanie ocenić ile co zajmie.
MG- czy mógłbyś nam przedstawić jak wyglądają drogi do obu osad - elfów i czarnoskórych. Ja się już trochę pogubiłam. W obu miejscach byliśmy więc jesteśmy w stanie ocenić ile co zajmie.
-
mordimer00
- Reactions:
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times