Moi drodzy, nie dostałem jak dotąd żadnej odpowiedzi od Goldwina, Mabramczyka i Chemdoga w sprawie dalszego losu ich postaci w sesji Neuroshimy (również reakcji na PW). W związku z powyższym przyjmuję, że definitywnie zrezygnowali z zabawy. Do pierwszego, może drugiego stycznia oferuję ich postacie tym portalistom, którzy chcieliby dołączyć do sesji NS, w przeciwnym razie przeistoczą się trwale w NPC-ów (z rozmaitymi tego faktu konsekwencjami).
Swoją drogą szkoda, że drużyna tak się skurczyła, ale rozumiem, że życie to nie bajka i czasami po prostu nie ma możliwości albo ochoty, by dalej grać...
Centrala PBF
-
Trihikilius
- Reactions:
-
Trihikilius
- Reactions:
Trihikiliusie
!!!
. To stare czasy z tym nickiem, ale łatwiej na przyszłość będzie po prostu Trih.
Ciężko jest jednak po tak szybkiej deklaracji chęci gry, przeczytać tą prawie ...oj... książkę.
PS. "Veni, vidi, vici", żona mi odpuściła przebywania w jej szacownym towarzystwie podczas emisji przygód starego Bagginsa. Obyło się więc bez pytań, a dlaczego on właściwie(...)itp.itd.?????
Muszę Wam przyznać, że nawet ogromna chęć "pipi", nie oderwał mnie ani na chwilkę od ekranu.
Ciężko jest jednak po tak szybkiej deklaracji chęci gry, przeczytać tą prawie ...oj... książkę.
PS. "Veni, vidi, vici", żona mi odpuściła przebywania w jej szacownym towarzystwie podczas emisji przygód starego Bagginsa. Obyło się więc bez pytań, a dlaczego on właściwie(...)itp.itd.?????
Muszę Wam przyznać, że nawet ogromna chęć "pipi", nie oderwał mnie ani na chwilkę od ekranu.