Treant, nie wiem skąd jesteś ale myślę, że nie z Warszawy i żałuje że nie. Chętnie zaprosiłbym Cię do siebie na sesyjkę i wraz z Czegojem moglibyście wymienić wiele uwag
Zmiany, zmiany...
Jedna rzecz Panowie. Nie ilość postów ale jakość się liczy. Dlatego byłem przeciwny konkursowi na najaaktywnieszego forumowicza. Bez urazu Mrufon vel Murfon jak Cię tu niektórzy nazywają 
Treant, nie wiem skąd jesteś ale myślę, że nie z Warszawy i żałuje że nie. Chętnie zaprosiłbym Cię do siebie na sesyjkę i wraz z Czegojem moglibyście wymienić wiele uwag
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
Mnie na sesyjkę?venar napisał/a:
Treant, nie wiem skąd jesteś ale myślę, że nie z Warszawy i żałuje że nie. Chętnie zaprosiłbym Cię do siebie na sesyjkę i wraz z Czegojem moglibyście wymienić wiele uwag![]()
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Venar Łódź jest o godzinę z kawałkiem drogi stąd. Moja koleżanka, co dzień do pracy pociągiem przyjeżdża, więc jeśli masz takie chęci to spokojnie możesz na piwko się umówić i konfrontować co tam chcesz.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 12:04 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
[/center]