Centrala PBF
no dobrze,popatrze sobie na stronke i stworze jakas postac,mechanika tworzenia taka jak w grze?bede robil z tacticsa
EDIT
przy okazji...nabyłem SWEPL INTERFACE ZERO,dokształce sie i zrobimy jakąs sesyjkę.
EDIT
przy okazji...nabyłem SWEPL INTERFACE ZERO,dokształce sie i zrobimy jakąs sesyjkę.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2012, 12:53 przez chemdog, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Keth
- Reactions:
- Has thanked: 138 times
- Been thanked: 84 times
- Kontakt:
Drodzy kandydaci do Fallouta, nie śpieszcie się aż tak bardzo z charakterystykami. Grać będziemy na zasadach CP 2020, tworzenie postaci w swoim czasie. Jeśli macie chwilę, pomyślcie jedynie nad tożsamością swoich pupilów (rasa, wiek, znaki charakterystyczne, imię i nazwisko oraz - ważne - ksywka). Możecie już teraz wysłać na PW, aczkolwiek z sesją wystartujemy najwcześniej pod koniec sierpnia.
Poczytałem pobieżnie IZ,powiem że naprawde mocno różni się od CP2020.Ale klimat ma niezły.Doczytam dokladnie i sprobujemy jakas sesyjke pociagnać.Mam tez pomysl na sporą kampanie na mechanice SW,ale dziejąca się współcześnie.Powiem tyle że tematyka wojenno-survivalowa ale konflikt żaden znany Wam,więc zapraszam do sesji.Pełna dowolnosc postaci,ale uprzedzam że u mnie bohaterowie nie zyja wiecznie 
a jakby ktos chcial w klimatach starship troopers pograc to mozemy sie pobawic w NEMESIS
a jakby ktos chcial w klimatach starship troopers pograc to mozemy sie pobawic w NEMESIS
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
OBWIESZCZENIE;)
W związku z absencją Czegoja w cyberpunkowym pbfie Chłopcy z East Marina, czy ktoś jest zainteresowany poprowadzeniem do czasu powrotu Naczelnego jego postaci - technika Eugene'a Schwarza, o specjalności włamania. Zainteresowanym podeślę statsy i profil postaci.
W związku z absencją Czegoja w cyberpunkowym pbfie Chłopcy z East Marina, czy ktoś jest zainteresowany poprowadzeniem do czasu powrotu Naczelnego jego postaci - technika Eugene'a Schwarza, o specjalności włamania. Zainteresowanym podeślę statsy i profil postaci.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2012, 23:09 przez 8art, łącznie zmieniany 1 raz.