- Taaa, stare dobre czasy. Człowiek (półorki) czuł, że żyje. Ino gnoma mi szkoda. Zacny był z niego kompan, ale po tej całej drace w Ostrogarze zaginął jak kamień w wodę - powiedział rozmarzony Driud, nie zwracając nawet uwagi na fakt, że Barth nazwał go jakimś wymyślnym imieniem oraz nie wiedząc jak bliskie było jego określanie co do gnoma ze stanem faktycznym.
- A pamiętacie tego reptiliona co z nami chadzał? Spotkałem go jakoś rok później w Ostrogarze. Jakiś taki był chudy i matowy. Strasznie był tajemniczy. Powiedział jedynie, że na sześć miesięcy trafił do niewoli, gdzie kilka razy dziennie był torturowany - mruknął tajemniczo - No ale my tu gadu gadu, a noc się zbliża.
- Pozwólcie, że pójdę sprawdzić czy w tej pieczarze, aby nie siedzi jakiś niedźwiedź, a wy w tym czasie zróbcie coś z tymi konającymi. Ja na to patrzeć nie chcę, jakoś do tego nie mogę przywyknąć - powiedział Radagast odchodząc w stronę jaskini.
Wątek techniczny:
Przeszukuję jaskinię. Jak będą jakieś zwierzęta to przepędzam. Jak będzie jakiś stwór to zwiewam. Jak będzie czysto, to wołam resztę, zbieram opał i rozpalam ognisko. Ustalam też warty.
PBF - Los Najemnika
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
Uruk sie zdenerwuje jesli nikt nie bedzie chcial ich zabic i bedzie to musial to zrobic wlasnorecznie. Co jak co, ale szlachta nie powinna zajmowac sie takimi zajeciami. Wolalby skupic sie nad badaniem obreczy w tym czasie. Zreszta komus chcialo sie tachac ciezko rannych zbojow? Bo rycerz napewno nie bedzie okazywal ZADNEJ litosci zdrajcom i nie dotknie ich niczym innym jak szabla po gardle.
Znak wypale kawałkiem jakiegos metalu rozgranego w ognisku. Rozgrzeje narzedzie i wyryje zdrajcy znamie na czole. Chyba ze sa jacys inni chetni.
Znak wypale kawałkiem jakiegos metalu rozgranego w ognisku. Rozgrzeje narzedzie i wyryje zdrajcy znamie na czole. Chyba ze sa jacys inni chetni.
-
mordimer00
- Reactions:
-
deliad
- Reactions:
- Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/deliad
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 52 times
-
8art
- Reactions:
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 81 times
- Słyszeliście co mówił zdrajca. - Uruk spojrzał z wyższością na jeńca oczekującego na piętno hańby. Potem zniżył głos mówiąc do swych starych przyjaciół: - Pobliskie wody kontrolują piraci działający w porozumieniu z tajemniczymi najeźdzcami. Musimy się dowiedzieć więcej, bo okaże się, że wyjdziemy w morze i zostaniemy zatopieni przez te morskie ścierwa bez honoru. Trzeba to dobrze zaplanować i mierzyć siły na zamiary. Możemy się okazać bardziej przydatni Imperium tu na wyspie, gromadząc informacje, budując agenturę i wyglądając nadejścia niepokonanych katańskich legionów.
Watek techniczny
Ktoś w końcu zarżnął tych rannych, czy nikt nie słucha władczego uruka:)) wszystko na orkowej głowie!
Watek techniczny
Ktoś w końcu zarżnął tych rannych, czy nikt nie słucha władczego uruka:)) wszystko na orkowej głowie!