Kochani, założyłem ten wątek po to, by różni Mistrzowie Gry mogli w jednym topiku prowadzić rekrutacje do nowych sesji, zgłaszać absencje lub poruszać uniwersalne kwestie techniczne. Jeśli zatem nowy MG będzie chciał od teraz szukać graczy (np. Araven do Earthdawna), zapraszam tutaj zamiast do shouta lub nowego topiku założonego tylko w celu ogłoszenia o rekrutacji do jednej sesji.
Jeśli o moje ogłoszenia chodzi, ze względu na absencję 8ART-a wstrzymuję bieg akcji w sesjach "Kieł i pazur" oraz "Droga donikąd". Są Święta, więc doskonale rozumiem, że wszyscy mamy obecnie nieco inne priorytety, a same sesje raczej na tak krótkim przestoju nie ucierpią. Wyjątkiem jest tutaj "Płonąca granica", gdzie praktycznie dotarliśmy do finału i gdzie chciałbym mimo wszystko na bieżąco ciągnąć przygodę.
Dodatkowo ogłoszenie na przyszły rok. W styczniu planuję skoncentrować się na dwóch sesjach: to "Kieł i pazur" w pełnym wymiarze czasu oraz nowa przygoda osadzona w świecie Żelaznych Królestw (gdzie mam jeszcze dwie wolne role - zgłoszenia na PW).
Centrala PBF
-
Araven
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Dzięki Keth. Ja w styczniu ruszam z Earthdawnem proszę się deklarować co do udziału w Pbf. Keth może Ty zagrasz? Startowo do III kręgu adeptami zagracie. Można grać rasami z dodatków, ale po uzgodnieniu ze mną bo niektóre są bardzo egzotyczne.
. Czterech maksymalnie 5-ciu graczy byłoby ok. Proszę nie czytać wydanych przygód i zapoznać się wstępnie z systemem ale to nie jest konieczne. postacie mogę zrobić dla tych co nie mają czasu na to czasu. Deliad i Mordimer oraz Tzeentch już się zapisali. I moja wizja Earthdawna niekoniecznie jest ortodoksyjna, dużo bardziej mroczna i apokaliptyczna niż heroiczna.
Aktualni chętni:
1. Deliad
2. ????????
3. Tzeentch
4. Goldwin
Aktualni chętni:
1. Deliad
2. ????????
3. Tzeentch
4. Goldwin
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2012, 18:03 przez Araven, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mordimer00
- Reactions:
Pomysł wątku jak najbardziej słuszny, jednak trzeba go będzie regularnie czyścić, aby nieaktualne już ogłoszenia go nie zaśmiecały.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35