Kryształy czasu - Czas na zmiany
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Zaraz, zaraz to chyba nie mój problem. Mnie ten zaścianek się podoba i w zupełności wystarcza. Jednak jeśli ktoś myśli, że z Kryształami wypłynie gdzieś dalej to jego święte prawo. Jak powiedział Never jak będą mieli 50% pójdą dalej. Mniemam, że obecnie tego jest mniej niż 50% więc do reedycji jeszcze daleko. Do czasu osiągnięcia 50% nasz portal będzie miał zasięg ogólnoświatowy. Włączymy translator googla.
:P
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Powiedzcie racjonalnie po co wam inne archipelagi? Jak często wasi bohaterowie przemieszczają się pomiędzy archipelagami. Jak dobrze są one opisane by sensownie osadzić na nich scenariusz czy kampanię.
Odpowiedź brzmi: doopa.
Dlatego postuluję wyplucie poza nawias KC wszystkiego co poza AC. Rozszerzyć AC, powiększyć wyspy (zwłaszcza główną), opisać szlaki transportowe, poćwiartować Imperium, pchnąć akcję kilkaset lat do przodu, stworzyć państwa, relacje między nimi, interesy, intrygi.
i grać
...aha:
W swoich działaniach kompletnie zleję historię od upadku do chwili obecnej - szkoda czasu i energii na to. Opis status quo i nieliczne wzmianki co tu i tam było wcześniej, i tyle.
Odpowiedź brzmi: doopa.
Dlatego postuluję wyplucie poza nawias KC wszystkiego co poza AC. Rozszerzyć AC, powiększyć wyspy (zwłaszcza główną), opisać szlaki transportowe, poćwiartować Imperium, pchnąć akcję kilkaset lat do przodu, stworzyć państwa, relacje między nimi, interesy, intrygi.
i grać
...aha:
W swoich działaniach kompletnie zleję historię od upadku do chwili obecnej - szkoda czasu i energii na to. Opis status quo i nieliczne wzmianki co tu i tam było wcześniej, i tyle.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2011, 21:16 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Shadowrunner
- Reactions:
Ale jak się wywali archipelagi to KC przestanie być KC 
To będzie wtedy...
Nie wiem co to będzie, ale raczej nie KC
jakiś alternative reality...
To będzie wtedy...
Nie wiem co to będzie, ale raczej nie KC
Ostatnio zmieniony 10 września 2011, 19:03 przez Shadowrunner, łącznie zmieniany 1 raz.
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch." [sic!]