Kryształy czasu - Czas na zmiany

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 16 sierpnia 2011, 22:34

Zaraz, zaraz to chyba nie mój problem. Mnie ten zaścianek się podoba i w zupełności wystarcza. Jednak jeśli ktoś myśli, że z Kryształami wypłynie gdzieś dalej to jego święte prawo. Jak powiedział Never jak będą mieli 50% pójdą dalej. Mniemam, że obecnie tego jest mniej niż 50% więc do reedycji jeszcze daleko. Do czasu osiągnięcia 50% nasz portal będzie miał zasięg ogólnoświatowy. Włączymy translator googla.:D:P

Awatar użytkownika
Keth
Reactions:
Has thanked: 138 times
Been thanked: 84 times
Kontakt:

Post autor: Keth » 16 sierpnia 2011, 22:37

Spoko, we wcześniejszym poście umieściłem tonową dawkę sarkazmu, ale w tekście nie dało się tego wyczuć...

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 16 sierpnia 2011, 23:33

Ktoś ostatnio był wojewódzki a teraz jest ogólnopolski...

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 30 sierpnia 2011, 21:10

Powiedzcie racjonalnie po co wam inne archipelagi? Jak często wasi bohaterowie przemieszczają się pomiędzy archipelagami. Jak dobrze są one opisane by sensownie osadzić na nich scenariusz czy kampanię.
Odpowiedź brzmi: doopa.

Dlatego postuluję wyplucie poza nawias KC wszystkiego co poza AC. Rozszerzyć AC, powiększyć wyspy (zwłaszcza główną), opisać szlaki transportowe, poćwiartować Imperium, pchnąć akcję kilkaset lat do przodu, stworzyć państwa, relacje między nimi, interesy, intrygi.

i grać

...aha:
W swoich działaniach kompletnie zleję historię od upadku do chwili obecnej - szkoda czasu i energii na to. Opis status quo i nieliczne wzmianki co tu i tam było wcześniej, i tyle.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2011, 21:16 przez Mrufon, łącznie zmieniany 1 raz.

Shadowrunner
Reactions:

Post autor: Shadowrunner » 10 września 2011, 18:57

Ale jak się wywali archipelagi to KC przestanie być KC :P

To będzie wtedy...

Nie wiem co to będzie, ale raczej nie KC :D jakiś alternative reality...
Ostatnio zmieniony 10 września 2011, 19:03 przez Shadowrunner, łącznie zmieniany 1 raz.
"-Kat An!!! - najg?o?niej jak mog?a, sykn??a ci??arna orczyca.
-Kacie! Jeszcze raz spróbujesz mnie podgryza?! - doda?a uderzaj?c wielk? niczym bochen chleba pi??ci? w swój nabrzmia?y brzuch."
[sic!]

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 10 września 2011, 22:41

Nie, gdzieś napisałem, że tych 9 archipelagów akceptuję, jednakże opisałbym tylko Centralny. Resztę zostawić jako folklor i dodatkowy koloryt na globusie. Po prostu AC jest zbyt duży by go zwiedzić jak własne podwórko. Po co więc babrać się w opisywanie kolejnych kontynentów?