Nasze forum
-
mastug
- Reactions:
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 15 times
Nie wiem na ile można by przebudować rozwijane menu po lewej stronie - ale to właśnie w nim upatrywał bym możliwości uporządkowania materiałów. Czegoj pewnie wie najlepiej jak dużo pracy wymaga zmiana tego menu. Czy to menu może być więcej niż jedno poziomowe - albo raczej ile poziomów max może mieć?
-
mordimer00
- Reactions:
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Z bocznym menu rzeczywiście jest problem. Może być max. jedno poziomowe, czyli tak jak jest teraz. Z tym, że poprzez kategorię artów można dorobić jakby drugi poziom. Wtedy linka daje się do kategorii a nie do konkretnego arta jak teraz np. link do dodatków prowadzi do artów z żyjącej Orchii i pozostałych dodatków. Oprócz oczywiście zmiany linków w bocznym menu oczywiście trzeba zmieniać będzie wszystkie arty dostosowując je do nowych kategorii. Tego jest na prawdę sporo, jednak nie jest niemożliwe. Kwestia dobrego pomysłu i ludzi, którzy to zrobią. A tak przy okazji co Was wzięło już na jesienne porządki?
P.S. Gdybym wiedział, czy będzie reedycja i dokładnie kiedy to się stanie to można byłoby pomyśleć o porządkach, a tak? I jeszcze jedno pytanie - według mnie dużą pomocą przy szukaniu odpowiednich materiałów był panel TAG-ara - jedyny Keth zaprotestował przeciw jego zamknięciu, reszta nawet nie zauważyła - nie był zupełnie przydatny?
P.S. Gdybym wiedział, czy będzie reedycja i dokładnie kiedy to się stanie to można byłoby pomyśleć o porządkach, a tak? I jeszcze jedno pytanie - według mnie dużą pomocą przy szukaniu odpowiednich materiałów był panel TAG-ara - jedyny Keth zaprotestował przeciw jego zamknięciu, reszta nawet nie zauważyła - nie był zupełnie przydatny?
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
A czy wiem jesienne - leyaut trochę się opatrzył to raz, a drugie to naprawdę przy takim rozrzucie materiałów zwykła lista newsów to prehistoria w sposobie podawania informacji.czegoj napisał(a):
Tego jest na prawdę sporo, jednak nie jest niemożliwe. Kwestia dobrego pomysłu i ludzi, którzy to zrobią. A tak przy okazji co Was wzięło już na jesienne porządki?
Reedycja ma się nijak do strony wyglądu strony, co najwyżej AS zażąda oddania domenyP.S. Gdybym wiedział, czy będzie reedycja i dokładnie kiedy to się stanie to można byłoby pomyśleć o porządkach, a tak?
Mi pasował - nie powinien znikać.I jeszcze jedno pytanie - według mnie dużą pomocą przy szukaniu odpowiednich materiałów był panel TAG-ara - jedyny Keth zaprotestował przeciw jego zamknięciu, reszta nawet nie zauważyła - nie był zupełnie przydatny?
Czegoj, poproszę o listę tych, którzy chcieli jego zlikwidowania. Albo uruchomienie dotyczącej jego powrotu ankiety.ghasta napisał(a):
Mi pasował - nie powinien znikać.
Mój skromny dorobek jako gracza w PBF: http://www.krysztalyczasu.pl/nickpage.php?user=35