Kryształy czasu - Czas na zmiany
-
avnar
- Reactions:
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
Mrufonie, jeśli drobne kosmetyczne zmiany nie są do zaakceptowania i moja mechanika, która wywraca do góry wiele rzeczy też nie, to co będzie?? Chyba jedynie sławetna reedycja. Tak naprawdę jedynym ratunkiem byłaby obecność ASa na forum i jego dyskusja w tym temacie. To jedyna osoba, której decyzje, miałyby szansę do zaakceptowania przez większość.
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Wszystko piknie, ale:
-na ASa w kwestii zmian liczyć nie możemy
-drobne zmiany fajne, ale czy uda nam się nawet w takich detalach znaleźć konsensus. Każdy będzie chciał wydrapać coś po swojemu
Ty zaproponowałeś coś/ Ja wrzucę wkrótce kompletne zmiany by Mruf, ale potem postaram się i do Twojego postu odnieść.
-na ASa w kwestii zmian liczyć nie możemy
-drobne zmiany fajne, ale czy uda nam się nawet w takich detalach znaleźć konsensus. Każdy będzie chciał wydrapać coś po swojemu
Ty zaproponowałeś coś/ Ja wrzucę wkrótce kompletne zmiany by Mruf, ale potem postaram się i do Twojego postu odnieść.
avnar - czyli lepiej nic nie zmieniac w tej kwestii? Zostawic cos co praktycznie wszyscy uznaja za zle rozwiazanie? Mozna, ale w takim razie nie widze sensu robienia innych zmian, bo taki sam argument mozna wytoczyc gdzie indziej - szczegolnie odn. umiejetnosci i zmiany czarowania kaplanow. Przeciez to wymaga jeszcze wiekszego przerycia bestiariusza i listy czarow, a jednak zgadzamy sie, ze jest to wykonalne, poniewaz jest potrzebne. Mechaniki walki nie chce calkowicei zmieniac, moznaby pomyslec jak zwiekszyc bonuz ze zwinki, jak podzeilic akcje defensywne itd - ale to juz sa glebsze zmiany.
-
Mrufon
- Reactions:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
W mechę powinno się wjechać traktorem i wszystko przeorać. Potem zrzucić napalm, wysadzić dynamitem, przejechać walcem. Dopiero wtedy mecha będzie się nadawała do grania. W inne opcje nie wierzę.
A świat pchnąć do przodu parę lat, do rozpadu imperium, bez przydługich kalendariów, z dokładnym opisem status quo.
A świat pchnąć do przodu parę lat, do rozpadu imperium, bez przydługich kalendariów, z dokładnym opisem status quo.