Run Habas Ne napisał(a):
Ghasta - swoje osobiste animozje zachowaj dla siebie i nie uzewnętrzniaj się na forum - nie wszyscy chcą je czytać. jeśli zaś chcesz mnie zbluzgać zrób to na PM - zrobi to na mnie takie samo wrażenie jak teraz = zerowe.
nie chciałbym dokładać do pieca ale nawet jak coś ma w przybliżeniu konstrukcję cepa, to i tak chciałbyś żeby było to ci namalowane. tak samo dyskutuje się właśnie z tobą.
Ależ ja nie mam żadnych
ale do Twojej osoby. tyko pisze Ci wprost, że chcesz zmieniać, a NIC nie proponujesz w zamian. Nie lubisz krytyki - cóż.
moim założeniem jest urealnić mechanikę, a nie dodawanie kolejnej zasady, która nie ma oparcia ani w praktyce ani fizyce
Przez wprowadzanie dodatkowych zasad :> to czym się to rożni od mojego wpisu?
słusznie, celność ataków zmniejszy się jeśli atakująca osoba przestanie zważać na konsekwencję szybkiego zadawania ciosów, lecz podłączyłbym to pod "pogrupowanie rodzajów ataków" i impuls kierujący atakującym ..
czyli atak w szale miałby byłby szybszy, ale mniej celny
Czyli to co napisałem jako propozycja. Im więcej razy chcesz atakować - tym mniejszą masz szansę na zadanie trafienia... Czytanie ze zrozumieniem się tu kłania.