Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
Run Habas Ne
- Reactions:
Albo nie macie poczucia humoru, albo w tej rodzinnej atmosferze zalatuje cynizmem.
Mrufon użył sarkazmu, który objawia się jako złośliwy żarcik. Polecono mi wygooglowanie sobie tego, a ja skorzystałem z nonsensopedii (co w niektórych kręgach jest uważane za żartobliwą stronę) - a więc zastosowałem żart.
A teraz, na domiar tego, uważasz że jestem złośliwy.
Mrufon użył sarkazmu, który objawia się jako złośliwy żarcik. Polecono mi wygooglowanie sobie tego, a ja skorzystałem z nonsensopedii (co w niektórych kręgach jest uważane za żartobliwą stronę) - a więc zastosowałem żart.
A teraz, na domiar tego, uważasz że jestem złośliwy.
Hauerine - tak, to chyba z mojego powodu się już tu nie udziela. Po moim banie i odwieszeniu go po długich negocjacjach administracji nie wrócił już do takiej aktywności jak niegdyś. Dobrze? Źle? Nie mnie to oceniać. W każdym razie nie żałuję swoich decyzji
En Sabah Nur - no cóż, jak na razie nie widzę jakiejś szczególnej aktywności na rzecz KC-tów pomimo iż jesteś z nami już tak długo. Jeśli nie masz do powiedzenia nic wnoszącego, to po co te spamy? Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
En Sabah Nur - no cóż, jak na razie nie widzę jakiejś szczególnej aktywności na rzecz KC-tów pomimo iż jesteś z nami już tak długo. Jeśli nie masz do powiedzenia nic wnoszącego, to po co te spamy? Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia