Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 17 marca 2011, 15:11

Złośliwości piętnujemy z cała stanowczością. Jeśli ktoś jednak pragnie być złośliwy - musi zmienić portal. Udało nam się tu wypracować rodzinną atmosferę i niech tak zostanie.

Przemo
Reactions:

Post autor: Przemo » 17 marca 2011, 15:19

A właśnie, a propos atmosfery. Hauerine odszedł sam, zawiesił się, czy ktoś mu dopomógł?

Awatar użytkownika
Mrufon
Reactions:
Has thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: Mrufon » 17 marca 2011, 15:21

Venar wspominał, że dostał bana na 24h i obraził się. Mimo odwiechy nie wrócił. Venar popraw jeśli się mylę.

Run Habas Ne
Reactions:

Post autor: Run Habas Ne » 17 marca 2011, 15:28

Albo nie macie poczucia humoru, albo w tej rodzinnej atmosferze zalatuje cynizmem.
Mrufon użył sarkazmu, który objawia się jako złośliwy żarcik. Polecono mi wygooglowanie sobie tego, a ja skorzystałem z nonsensopedii (co w niektórych kręgach jest uważane za żartobliwą stronę) - a więc zastosowałem żart.
A teraz, na domiar tego, uważasz że jestem złośliwy.

Never
Reactions:

Post autor: Never » 17 marca 2011, 15:36

to i to jak zawsze, a rodzinnej atmosfery nigdy się nie uda stworzyć, bo mamy tutaj kocioł ludzi i pomysłów. Należy jednak być życzliwym;)

Awatar użytkownika
venar
Reactions:

Post autor: venar » 17 marca 2011, 15:39

Hauerine - tak, to chyba z mojego powodu się już tu nie udziela. Po moim banie i odwieszeniu go po długich negocjacjach administracji nie wrócił już do takiej aktywności jak niegdyś. Dobrze? Źle? Nie mnie to oceniać. W każdym razie nie żałuję swoich decyzji

En Sabah Nur - no cóż, jak na razie nie widzę jakiejś szczególnej aktywności na rzecz KC-tów pomimo iż jesteś z nami już tak długo. Jeśli nie masz do powiedzenia nic wnoszącego, to po co te spamy? Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.

Pozdrawiam
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia

Awatar użytkownika
wasut
Reactions:
Nickpage: https://krysztalyczasu.pl/profile/wasut
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Post autor: wasut » 17 marca 2011, 15:59

A może tak bez szczypania na lewo i prawo? Muskuły od tego nie rosną.

Denver
Reactions:

Post autor: Denver » 17 marca 2011, 16:37

MY - radzimy sobie w rodzinnej atmosferze. Możemy sobie również pozwolić na cynizmy, i ronie i złośliwe żarciki wobec siebie.

TY dopiero zacząłeś sie udzielać (tak czy inaczej) i uzurpujesz sobie prawo do traktowania jak równego.

Zbastuj, bo nie wypada tak z buciorami.

Dasz się lepiej poznać, to MOŻE się dogadamy. Raczej nie liczyłbym na zrozumienie złośliwości póki co.
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 17 marca 2011, 16:59

Ale ekstra temat. Takie najbardziej uwielbiam. O co właściwie chodzi w kilku ostatnich postach bo nie załapałem?:|

Największy zbiór MiMów jaki widziałem występuje na moim chomiczku. Jakbyś czegoś nie mógł zdobyć daj znać. Trochę mniejszy zbiór występuje u nas w downloadzie w Skarbie Nospe.
Więcej mimów nie posiadam za wszystkie bardzo żałuję proszę o pokutę... oj sorry to nie to.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011, 17:02 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 17 marca 2011, 17:23

Proponuje posty od 221 do 235 wywalić, bo są zbędne: zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, gdzie przyszło do nich nowe i przyniosło inne foremki a reszcie się to nie podoba
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011, 17:24 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.

Arke
Reactions:

Post autor: Arke » 17 marca 2011, 23:36

venar napisał/a:
Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
Jak mniemam tu mamy do czynienia z sarkazmem, czyli złośliwością wymierzoną w osobę En.... (Brachu bardziej zawiłego nicka nie mogłeś wymyślić)
Denver napisał/a:
MY - radzimy sobie w rodzinnej atmosferze. Możemy sobie również pozwolić na cynizmy, i ronie i złośliwe żarciki wobec siebie.

TY dopiero zacząłeś sie udzielać (tak czy inaczej) i uzurpujesz sobie prawo do traktowania jak równego.
No i wszystko jasne; tyle że prościej by było: Co wolno Wojewodzie to nie tobie smrodzie.
Bo WY są równiejsi niż my.

To nie jest czepianie się tylko logika.
Natomiast, aby sprostować intencje tej wypowiedzi powiem, że to jest właśnie to, co mnie przeraża.

Ale nie jest tak tragicznie
czegoj napisał/a:
Ale ekstra temat. Takie najbardziej uwielbiam....
... oj sorry to nie to.
Wypowiedź na temat jak również z sarkazmem, ale niewymierzonym w konkretną osobę...
Ciężko się zorientować czy jest po stronie WY, my, a może oNi
Dlatego można tu czasem zaglądać...
ghasta napisał/a:
Proponuje posty od 221 do 235 wywalić, bo są zbędne: zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, gdzie przyszło do nich nowe i przyniosło inne foremki a reszcie się to nie podoba
Toż ten dział o ile dobrze widzę nosi w tytule:
kryształy czasu. :: Dyskusje :: Sfera Egzystencji Offtopowej :: Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
Moim skromnym zdaniem konwersacja pasuje, a być może wniesie coś po za bananami

ghasta
Reactions:
Has thanked: 3 times
Kontakt:

Post autor: ghasta » 17 marca 2011, 23:50

Arke napisał/a:
Natomiast, aby sprostować intencje tej wypowiedzi powiem, że to jest właśnie to, co mnie przeraża.
Tu przyznam - miernie przyjmowane są sugestie nowych osób, ale da się wejść w miarę bezboleśnie. Jednak bardziej wkurza ludzi wytykanie rzeczy, które już zmaglowane zostały w kilku miejscach, a już najgorzej krytykę jakkolwiek znoszą konserwy ;) (hmm mnie też to dotyczy)
ghasta napisał/a:
Toż ten dział o ile dobrze widzę nosi w tytule:
kryształy czasu. :: Dyskusje :: Sfera Egzystencji Offtopowej :: Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
Moim skromnym zdaniem konwersacja pasuje, a być może wniesie coś po za bananami
Przepychanki słowne powinny być usuwane, bany się nie sprawdzą, poza tym wszyscy tu jesteśmy dorośli, średnia wieku około 30 więc nie ma się co dziwić. Jeśli czasem ktoś nie może ścierpieć paru ostrych słów - jego sprawa. Kłótni na portalu było co nie miara. Ostatnio na szczęście już mniej, a te co ostrzejsze zostały po prostu, metodą brzytwy Okhama, wycięte. I ... spokój się od razu robił, a adwersarze w kolejnym wątku spokojnie współpracowalni.

Awatar użytkownika
czegoj
Site Admin
Reactions:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 11 times
Kontakt:

Post autor: czegoj » 18 marca 2011, 00:06

Ale nie jest tak tragicznie
czegoj napisał/a:
Ale ekstra temat. Takie najbardziej uwielbiam....
... oj sorry to nie to.

Wypowiedź na temat jak również z sarkazmem, ale niewymierzonym w konkretną osobę...
Ciężko się zorientować czy jest po stronie WY, my, a może oNi
Dlatego można tu czasem zaglądać...
Jeśli to komplement to dziękuję, jeśli to obelga to puszczam mimo uszu. Tak, czy inaczej cieszę się gdy zaczynają pisać tu inne osoby niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że zaczną również pojawiać się ich posty w tematach ważniejszych niż ten.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 00:07 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.

Arke
Reactions:

Post autor: Arke » 18 marca 2011, 00:32

ghasta napisał/a:
Jednak bardziej wkurza ludzi wytykanie rzeczy, które już zmaglowane zostały w kilku miejscach,

Wiem, ale uwierz mi wchodzę na forum; patrzę - ciekawie.
No to może wyszukam sobie coś konkretnego, myślę sobie.
Po krótkiej chwili, ale dostatecznie długiej by pomyśleć: "Gdzie do k&$@^ nędzy, aaa jest" i klika szukaj wpisuję zapytanie i co???

Co do....
wyskakuje mi około 40 artykułów i 130 postów

[center]- GLEBA -[/center]
przez kolejne trzydzieści sekund zbieram się z podłogi....

Może i jest opcja szukaj, ale ewidentnie dla masochistów.
Dlatego głupie pytania, czy wytykanie rzeczy wielokrotnie maglowanych nie zginą...

Z góry przepraszam i proszę w imieniu zarówno swoim, jak i innych nowych o cierpliwość.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 00:35 przez Arke, łącznie zmieniany 1 raz.

Run Habas Ne
Reactions:

Post autor: Run Habas Ne » 18 marca 2011, 07:19

Zdaje się że mamy ten sam problem.
Trochę ciężko ogarnąć niektóre tematy (nie wspomnę że czasem zakradający się offtop 30 postowy może już zupełne zbić z tropu) ale sukcesywnie i sumiennie przeglądam je. Podobnie przecież było na forum rpg w dziale KC gdzie również z szanownymi Shadowrunerem, Czegojem i wieloma innymi prowadziłem dyskusję na naprawdę przeróżne tematy, lecz z powodu naturalnej i rychło zbliżającej się śmierci ów forum zostałem przez czegoja zaproszony tutaj (ominę złośliwości o rodzinie, butach, zaproszeniach, wyproszeniach, groźbach, strachach i wielu wielu innych które właśnie uroiły mi się w główce)

Może więc czas aby powrócić do mojego pierwotnego pytania - nareszcie zebrało się dość sporo osób wokół tego wątku i może w końcu się dowiem się - czy ktoś posiada jeszcze jakieś numery MiMa ? (poza tymi od czegoja - za które już nie raz mu dziękowałem)

ODPOWIEDZ