Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
Run Habas Ne
- Reactions:
Albo nie macie poczucia humoru, albo w tej rodzinnej atmosferze zalatuje cynizmem.
Mrufon użył sarkazmu, który objawia się jako złośliwy żarcik. Polecono mi wygooglowanie sobie tego, a ja skorzystałem z nonsensopedii (co w niektórych kręgach jest uważane za żartobliwą stronę) - a więc zastosowałem żart.
A teraz, na domiar tego, uważasz że jestem złośliwy.
Mrufon użył sarkazmu, który objawia się jako złośliwy żarcik. Polecono mi wygooglowanie sobie tego, a ja skorzystałem z nonsensopedii (co w niektórych kręgach jest uważane za żartobliwą stronę) - a więc zastosowałem żart.
A teraz, na domiar tego, uważasz że jestem złośliwy.
Hauerine - tak, to chyba z mojego powodu się już tu nie udziela. Po moim banie i odwieszeniu go po długich negocjacjach administracji nie wrócił już do takiej aktywności jak niegdyś. Dobrze? Źle? Nie mnie to oceniać. W każdym razie nie żałuję swoich decyzji
En Sabah Nur - no cóż, jak na razie nie widzę jakiejś szczególnej aktywności na rzecz KC-tów pomimo iż jesteś z nami już tak długo. Jeśli nie masz do powiedzenia nic wnoszącego, to po co te spamy? Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
En Sabah Nur - no cóż, jak na razie nie widzę jakiejś szczególnej aktywności na rzecz KC-tów pomimo iż jesteś z nami już tak długo. Jeśli nie masz do powiedzenia nic wnoszącego, to po co te spamy? Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
Nie zgadzam si? z Twoimi pogl?dami, ale po kres moich dni b?d? broni? Twego prawa do ich g?oszenia
MY - radzimy sobie w rodzinnej atmosferze. Możemy sobie również pozwolić na cynizmy, i ronie i złośliwe żarciki wobec siebie.
TY dopiero zacząłeś sie udzielać (tak czy inaczej) i uzurpujesz sobie prawo do traktowania jak równego.
Zbastuj, bo nie wypada tak z buciorami.
Dasz się lepiej poznać, to MOŻE się dogadamy. Raczej nie liczyłbym na zrozumienie złośliwości póki co.
TY dopiero zacząłeś sie udzielać (tak czy inaczej) i uzurpujesz sobie prawo do traktowania jak równego.
Zbastuj, bo nie wypada tak z buciorami.
Dasz się lepiej poznać, to MOŻE się dogadamy. Raczej nie liczyłbym na zrozumienie złośliwości póki co.
"Wikingowie dzielili rany na ?miertelne i nieistotne i znaj?c ich do?wiadczenie pewnie mieli racj?. " Oggy
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Ale ekstra temat. Takie najbardziej uwielbiam. O co właściwie chodzi w kilku ostatnich postach bo nie załapałem?:|
Największy zbiór MiMów jaki widziałem występuje na moim chomiczku. Jakbyś czegoś nie mógł zdobyć daj znać. Trochę mniejszy zbiór występuje u nas w downloadzie w Skarbie Nospe.
Więcej mimów nie posiadam za wszystkie bardzo żałuję proszę o pokutę... oj sorry to nie to.
Największy zbiór MiMów jaki widziałem występuje na moim chomiczku. Jakbyś czegoś nie mógł zdobyć daj znać. Trochę mniejszy zbiór występuje u nas w downloadzie w Skarbie Nospe.
Więcej mimów nie posiadam za wszystkie bardzo żałuję proszę o pokutę... oj sorry to nie to.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011, 17:02 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Proponuje posty od 221 do 235 wywalić, bo są zbędne: zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, gdzie przyszło do nich nowe i przyniosło inne foremki a reszcie się to nie podoba
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011, 17:24 przez ghasta, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak mniemam tu mamy do czynienia z sarkazmem, czyli złośliwością wymierzoną w osobę En.... (Brachu bardziej zawiłego nicka nie mogłeś wymyślić)venar napisał/a:
Proponuję powrót do czytania X-menów w takiej sytuacji.
Pozdrawiam
No i wszystko jasne; tyle że prościej by było: Co wolno Wojewodzie to nie tobie smrodzie.Denver napisał/a:
MY - radzimy sobie w rodzinnej atmosferze. Możemy sobie również pozwolić na cynizmy, i ronie i złośliwe żarciki wobec siebie.
Bo WY są równiejsi niż my.
To nie jest czepianie się tylko logika.
Natomiast, aby sprostować intencje tej wypowiedzi powiem, że to jest właśnie to, co mnie przeraża.
Ale nie jest tak tragicznie
Wypowiedź na temat jak również z sarkazmem, ale niewymierzonym w konkretną osobę...czegoj napisał/a:
Ale ekstra temat. Takie najbardziej uwielbiam....
... oj sorry to nie to.
Ciężko się zorientować czy jest po stronie WY, my, a może oNi
Dlatego można tu czasem zaglądać...
Toż ten dział o ile dobrze widzę nosi w tytule:ghasta napisał/a:
Proponuje posty od 221 do 235 wywalić, bo są zbędne: zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, gdzie przyszło do nich nowe i przyniosło inne foremki a reszcie się to nie podoba
Moim skromnym zdaniem konwersacja pasuje, a być może wniesie coś po za bananamikryształy czasu. :: Dyskusje :: Sfera Egzystencji Offtopowej :: Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
ghasta
- Reactions:
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
- Kontakt:
Tu przyznam - miernie przyjmowane są sugestie nowych osób, ale da się wejść w miarę bezboleśnie. Jednak bardziej wkurza ludzi wytykanie rzeczy, które już zmaglowane zostały w kilku miejscach, a już najgorzej krytykę jakkolwiek znoszą konserwyArke napisał/a:
Natomiast, aby sprostować intencje tej wypowiedzi powiem, że to jest właśnie to, co mnie przeraża.
Przepychanki słowne powinny być usuwane, bany się nie sprawdzą, poza tym wszyscy tu jesteśmy dorośli, średnia wieku około 30 więc nie ma się co dziwić. Jeśli czasem ktoś nie może ścierpieć paru ostrych słów - jego sprawa. Kłótni na portalu było co nie miara. Ostatnio na szczęście już mniej, a te co ostrzejsze zostały po prostu, metodą brzytwy Okhama, wycięte. I ... spokój się od razu robił, a adwersarze w kolejnym wątku spokojnie współpracowalni.Toż ten dział o ile dobrze widzę nosi w tytule:ghasta napisał/a:
Proponuje posty od 221 do 235 wywalić, bo są zbędne: zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, gdzie przyszło do nich nowe i przyniosło inne foremki a reszcie się to nie podobaMoim skromnym zdaniem konwersacja pasuje, a być może wniesie coś po za bananamikryształy czasu. :: Dyskusje :: Sfera Egzystencji Offtopowej :: Tutaj możemy pisać co nam przyjdzie do głowy
-
czegoj
- Site Admin
- Reactions:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 11 times
- Kontakt:
Jeśli to komplement to dziękuję, jeśli to obelga to puszczam mimo uszu. Tak, czy inaczej cieszę się gdy zaczynają pisać tu inne osoby niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że zaczną również pojawiać się ich posty w tematach ważniejszych niż ten.Ale nie jest tak tragicznieczegoj napisał/a:
Ale ekstra temat. Takie najbardziej uwielbiam....
... oj sorry to nie to.
Wypowiedź na temat jak również z sarkazmem, ale niewymierzonym w konkretną osobę...
Ciężko się zorientować czy jest po stronie WY, my, a może oNi
Dlatego można tu czasem zaglądać...
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 00:07 przez czegoj, łącznie zmieniany 1 raz.
ghasta napisał/a:
Jednak bardziej wkurza ludzi wytykanie rzeczy, które już zmaglowane zostały w kilku miejscach,
Wiem, ale uwierz mi wchodzę na forum; patrzę - ciekawie.
No to może wyszukam sobie coś konkretnego, myślę sobie.
Po krótkiej chwili, ale dostatecznie długiej by pomyśleć: "Gdzie do k&$@^ nędzy, aaa jest" i klika szukaj wpisuję zapytanie i co???
Co do....
wyskakuje mi około 40 artykułów i 130 postów
[center]- GLEBA -[/center]
przez kolejne trzydzieści sekund zbieram się z podłogi....
Może i jest opcja szukaj, ale ewidentnie dla masochistów.
Dlatego głupie pytania, czy wytykanie rzeczy wielokrotnie maglowanych nie zginą...
Z góry przepraszam i proszę w imieniu zarówno swoim, jak i innych nowych o cierpliwość.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2011, 00:35 przez Arke, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Run Habas Ne
- Reactions:
Zdaje się że mamy ten sam problem.
Trochę ciężko ogarnąć niektóre tematy (nie wspomnę że czasem zakradający się offtop 30 postowy może już zupełne zbić z tropu) ale sukcesywnie i sumiennie przeglądam je. Podobnie przecież było na forum rpg w dziale KC gdzie również z szanownymi Shadowrunerem, Czegojem i wieloma innymi prowadziłem dyskusję na naprawdę przeróżne tematy, lecz z powodu naturalnej i rychło zbliżającej się śmierci ów forum zostałem przez czegoja zaproszony tutaj (ominę złośliwości o rodzinie, butach, zaproszeniach, wyproszeniach, groźbach, strachach i wielu wielu innych które właśnie uroiły mi się w główce)
Może więc czas aby powrócić do mojego pierwotnego pytania - nareszcie zebrało się dość sporo osób wokół tego wątku i może w końcu się dowiem się - czy ktoś posiada jeszcze jakieś numery MiMa ? (poza tymi od czegoja - za które już nie raz mu dziękowałem)
Trochę ciężko ogarnąć niektóre tematy (nie wspomnę że czasem zakradający się offtop 30 postowy może już zupełne zbić z tropu) ale sukcesywnie i sumiennie przeglądam je. Podobnie przecież było na forum rpg w dziale KC gdzie również z szanownymi Shadowrunerem, Czegojem i wieloma innymi prowadziłem dyskusję na naprawdę przeróżne tematy, lecz z powodu naturalnej i rychło zbliżającej się śmierci ów forum zostałem przez czegoja zaproszony tutaj (ominę złośliwości o rodzinie, butach, zaproszeniach, wyproszeniach, groźbach, strachach i wielu wielu innych które właśnie uroiły mi się w główce)
Może więc czas aby powrócić do mojego pierwotnego pytania - nareszcie zebrało się dość sporo osób wokół tego wątku i może w końcu się dowiem się - czy ktoś posiada jeszcze jakieś numery MiMa ? (poza tymi od czegoja - za które już nie raz mu dziękowałem)